طرز تهیه
ابتدا بیسکویت ها رو پودر کرده
کره ذوب شده رو با بیسکویت مخلوط میکنیم
مواد میکس شده رو داخل قالب کمربندی ریخته
با ته لیوان فشرده میکنم حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم
در ظرفی دیگر پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر رو مخلوط میکنم هم میزنیم تا یک دست شود ژلاتین رو با یک استکان آب حل کرده به مواد پنیری اضافه میکنم
مواد رو به لایه قبلی اضافه میکنم داخل یخچال به مدت چهار ساعت قرار میدهیم
ژله رو با یک استکان آب جوش و یک استکان آب سرد حل میکنم بعد از خنک شدن به مواد قبلی اضافه میکنم