2777
2789
عنوان

بیاید ویار های عجیب غریب بارداری

104 بازدید | 13 پست

چه خودتون چه اطرافیانتون هر ویار عجیبی که داشتن بگید 

من خودم ویار چای خونمون رو دارم 

از وقتی باردار شدم نمیتونم چای بخورم تو خونه خودمون ، از طعمش خوشم نمیاد ، هزار بار چای رو عوض کردیم ، قوری عوض کردیم به هزار مدل درستش کردیم ولی بازم دوست ندارم 

ولی همین ک برم جای دیگ دوست دارم اولین چیزی که میارن برام چای باشه 

حتی خود مسجد رفتم چند بار نشستم تا یه چند تا چای بیارن بخورم 

من مجردم ولی اینجا یکی تعریف میکرد از بوی فاضلاب لذت میبردم مینشستم کنار فاضلاب با چوب همش میزدم بوش که پخش میشد انگار دنیا رو بهم میدادن

یا یکی می‌گفت از ماشین لباسشویی و پرده بدم می اومد

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم بستنی و خیارشور ریز ویارش بود 

یعنی با هم میخورد

یه گاز از این یه گاز از اون

راستشو بخوای منم خوردم یه بار بد نبود

ولی وسواس داشت ها

مثلا میگفت بستنی وانیلی کاله باشه حتما، میهن میخریدن نمیشد

یا خیارشور فلان برند باشه که ریزه، خیارشور درشت بدش میومد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ویار  تلقینه 

هوس خوراکی توی همه آدم ها هست اصلا ربطی به بارداری نداره 

برعکسش هم همینطور.  پیش میاد آدم از به غذا یه مدت بیزار میشه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

ویار تلقینه هوس خوراکی توی همه آدم ها هست اصلا ربطی به بارداری نداره برعکسش هم همینطور. پیش میاد آ ...

ن بنظرم

چون من مادرم از گوشت متنفره اصلا لب نمیزنه

تنها زمانی ک گوشت تیکه شده میخورده همش سر بارداری من بوده

جالبه ک بعد بارداری دیگ نخورد

ولی من عاشق گوشت تیکه ام

یا خیلی ماست خورد

منم عین ماست سفید کرد😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تا کسی باردار نشه نمیدونه ویار چیه و هوس یه چیزی رو داشتن چطوریه.وقتی آدم از شکل و بوی یه چیزی بیزار میشه دوست داره بمیره ولی بااون چیز مواجه نشه.یا وقتی یهویی دلش یه چیزی میخاد بخوره وقعا  سخته براش اگه اون چیز  نباشه که بخوره آدم گریه اش میگیره

تا کسی باردار نشه نمیدونه ویار چیه و هوس یه چیزی رو داشتن چطوریه.وقتی آدم از شکل و بوی یه چیزی بیزار ...

من باردار شدم... ویار تلقینی نیست ولی شدتش به میزان تحمل و شکمو بودن آدما بستگی داره، من کلا در حالت عادی هم شکمو نبودم و فوق العاده پر طاقت بودم موقع ویار هم شاید مثلا بدم نمیومد فلان چیز باشه بخورم ولی نخوردنش هم آنچنان برام سخت نبود... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
تا کسی باردار نشه نمیدونه ویار چیه و هوس یه چیزی رو داشتن چطوریه.وقتی آدم از شکل و بوی یه چیزی بیزار ...

بله دقیقا من خودم هوس آلوچه کردم یعنی در حدی که هر ثانیه بهش فکر میکردم و اکسپلورم پر شده بود از عکس های گوجه سبز 🍏 🤤 

ولی بخاطر گرون بودنش نتونستم بخورم تا الان 😢

[QUOTE=378112109]من باردار شدم... ویار تلقینی نیست ولی شدتش به میزان تحمل و شکمو بودن آدما بستگی داره،

شاید ویار هم بستگی به طرف هم‌داشته باشه.ولی من خودم کلا آدم صبوری هستم ولی شده تو بارداری برای یه خوراکی که منتظر بودم برام بیارن و دیر آوردن گریه کردم

[QUOTE=378112109]من باردار شدم... ویار تلقینی نیست ولی شدتش به میزان تحمل و شکمو بودن آدما بستگی دار ...

گفتم به شکمو بودن هم بستگی داره دیگه... شما در حالت عادی شکمو نیستی ؟ من کلا غذا زیاد برام لذت و اهمیت نداشته هیچ وقت 

امضا ندارم اثر انگشت زدم