2777
2789
عنوان

برای پدرم غذا بردم‌ گفت لازم نکرده غذا بیاری ببر خونت

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 30 پست
خواهرت هیچی نگفت؟

چرا خواهرم برداشت 

گفت وای اجی دستت درد نکنه خیلی خوشمزه س

ولی من اینقدر دلم سوخته بود که هرچی خواهرم میگفت خوشمزه س

من فکر میکردم داره ترحم میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

منم امروز سر غذا بهم بی حرمتی شد، ولشکن دیگه هم نبر، توبه کن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینطورن؟

همیشههههه هرکاری میکنم هر راهی میرم بهم یه چیزی میگه

سرزنشم میکنه به شدت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

کاش پدرت قدر محبتت رو‌میدونست و با رفتارش ناراحتت نمیکرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همیشههههه هرکاری میکنم هر راهی میرم بهم یه چیزی میگهسرزنشم میکنه به شدت

عزیزم🥲

چه سخت

خدا صبرت بذه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

هنوز برات مسجل نشده پدرت ویسواس داره؟؟!!پس نبر عزیزمچرا اصرار داری آخه؟

خریت کردم

دلم سوخت‌

عجیبههه بی محبته چقدربا اون خواهرتم اینجوریه

خیلیییی با خواهرمم خیلی مشکل داره

خواهرم میگه خوشبحالت بابا تو رو دوس داره

بهت چیزی نمیگه

تازه اون به من میگه بابا باتو خوبه😐

من شغلم سفارش خونگی میگیرم شیرینی و سوسیس کالباس واینها درست میکنم

مثلا به عمه ام گفته بود چطوری سوسیس هاشو خوردین و نمردین؟

چیجوری اعتماد کردین

و مرتب به من زنگ میزد‌ بی فرهنگی که توی خونه کار میکنی

کارت مسخره ست زشته مایه آبرو ریزیه

کاش پدرت قدر محبتت رو‌میدونست و با رفتارش ناراحتت نمیکرد

متاسفانه با ۳۰سال سن 

به رفتار پدرشوهرم که با دختراش اینقدر خوبه نگاه میکنم و حسرت میخورم مثلا ته دیگ سوخته یا برنج زنده هم جلوش بذارن میگه فدای دستت

طوری نیست‌پیش میاد بابا

اما من قشنگ بهم میگه بریز دور

متاسفانه با ۳۰سال سن به رفتار پدرشوهرم که با دختراش اینقدر خوبه نگاه میکنم و حسرت میخورم مثلا ته دیگ ...

عزیزدلم 😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پدرت پسر دوسته یعنی دوست داشته پسر داشته باشه؟؟؟ رفتار مادرتون با شما چطوره؟

نه اینجوری نیست کلا جدیه

خیلی جدی

رک

رفتار مامانم عالیه

مامانم اصلا فرشته س

حتی اگر چیزی روهم دوست نداشته باشه برمیداره

حتی بعد از این قضیه اومد خونه ما و گفت خیلی ناراحت شده از رفتار بابام

گفت کاریش نمیشه کرد رفتار‌ بابات همیشه همینجوری بوده تو عروسی کردی رفتی عادت نداری به رفتاراش

شوهرت به حرفت گوش‌میده فکر کردی باباهم همینجوریه