2777
2789

سلام دوستان مهربان من اینروزا خیلی به این موضوع فک میکنم و هربار که فکرم سمتش میره عذاب وجدان میگیرم میخوام بدونم اگر شماهم جای من بودین همچین فکرایی میکردین یا من ادم بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش موضوع از این قرار که من یه خواهر دارم مجرده ما خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم و از بچگی هم خواهر بودیم برای هم هم دوستای واقعی جوری که یه روز از هم دور باشیم دلتنگ میشیم و گریه می کنیم میخوام بدونید که چقدر صمیمی هستیم ...

دارم مینویسم

خواهرم به طرز عجیبی یه پول خیلی گنده بهش رسید در حد ۲۰ملیارد

من واقعا خیلی خیلی ذوق زده شدم و خوشحال 

من وضعم متوسطه 

یک ساله که به این ثروت رسید و خونه و ماشین و کلی سفر خارجی رفت اما هیچ وقت به من نگفت مثلا بیا این ده ملیون برای تو 

یا نگفت بیا یه سفر باهم بریم 

دارم مینویسمخواهرم به طرز عجیبی یه پول خیلی گنده بهش رسید در حد ۲۰ملیاردمن واقعا خیلی خیلی ذوق زده ش ...

عزیزم پول آدم ها رو عوض میکنه

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)