2777
2789
عنوان

به نظرتون قسطی یا نقد

44 بازدید | 6 پست

خانوما من به اندازه ۲۰۰ تومن چندتا وسیله برای خونه در نظر دارم . میتونم تا یه سال صبر کنم جمع کنم اما گرون میشه . شما جای من باشید صبر میکنید پولتون جمع بشه نقد بخرید ( با توجه به تورم) یا قسطی میگیرید ؟ راهکار بهتریم اگه سراغ دارید بگید 

من ومپایر اعظم نیستم😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم پول الانمو میرفتم طلا میخریدم بعدا که جمع شد میرفتم وسایلو میخریدم چون قسطی هم بالاخره یه مب ...

خورد خورد با این قیمتا میتونم طلا بخرم ؟ مثلا با ماهی ده تومن میتونم طلا بگیرم ؟ 

من ومپایر اعظم نیستم😄
خورد خورد با این قیمتا میتونم طلا بخرم ؟ مثلا با ماهی ده تومن میتونم طلا بگیرم ؟

بله ک میتونی چرا نتونی؟ طلای دست دو یا اجرت پایین بخر قبلشم برو یکم تحقیق کن روش حساب کردن طلارو که سرت کلاه نره 

طلاهای سبک هرماه بخر فقط جهت پس انداز نه زیبایی و اینا