2777
2789

بچه ها جون دو صفحه آخر اون تاپیکی که گفتم لطفا 

خانوم هایی که شرکت نفت کار می کنن بیاین رو بخونید. درامدهایی که خودم تو خونه و با دست خالی داشتم رو گفتم شاید بدردتون بخوره

می خوام یه چیزی از خودم بگم که فقط بدونی میشه

من که ازدواج کردم پدرم خونه و ماشین در اختیارم گذاشت ولی شوهرم خیلی ضعیف بود. ضعیفیش به کنار هیچی هم خرج من نمی کرد. هیچی ها

من یه سری از ین ور اونور گل قلمه میزدم و خیلی گل داشتم به سرم زد از همین راه پول دربیارم رفتم گلفروشی خاک با گونی خریدم کلی هم گلدون پلاستیکی از این یه بار مصرف ها خریدم. کلی گل قلمه میزدم و می فروختم. درامد خوبی هم داشتم برای خودم کلی لباس خریدم و خرج کردم

یه زمانی به سرم زد شیرینی بفروشم. یکی دو هفته مونده بود به عید رفتیم یکی از شهرهای اطراف. شیرینی سنتی داشتن که تهران خیلی گرون تر بود. کلی شیرینی با قیمت پایین تر خریدم و ماشین و صندوق رو پر کردم آوردم تو خونه فروختم. اینم خیلی حال داد درامدش خوب بود.حتی رفتم فروشگاه اتکا نزدیک خونمون سفارش گرفتم با کلی دردسر. دو تا وانت شیرینی خواست. تلفنی دو تا وانت سفارش دادم و تحویل فروشگاه دادم. بگذریم که بازم می خواست ولی اون شیرینی فروشی قبول نکرد و گفت نمی تونیم بپزیم. اینو یادمه که چندین سال پیش هر وانت اندازه ۹ میلیون شیرینی میشد و من ۱۲ میلیون می فروختم. پولمم اونقدر خرج نمی کردم سرمایه گذاری می کردم اون موقع حواله ماشین خریدم. حالا صبر کن بازم ادامه داره

بعدش دیدم این دم عید بود همیشه که نمیشه

بعد فکر کن برای کارهام از کسی پول نمی گرفتم ها. پول من از همون قلمه زدن گل با هیچی شروع شد که مثلا شد یکم سرمایه

رفتم بازار تهران یکم لباس خونگی عمده خریدم اومدم تو خونه فروختم. تو تلگرام پیج زدم و اونجا تبلیغات می کردم. درامد اینم خوب بود حدود دو سال این کارو ادامه دادم و کلی طلا خریدم و خرج خودمو رسوندم. اون موقع تقریبا ماهی ششصد تومن سود می کردم. چند سال پیش بود و لباس خونگی خیلی خوب رو مثلا ۲۰ تومن میدادم. خوب میگذشت ولی خب شغلی که داشتم شخصیت نداشت احساس خوبی نداشتم. میگفتم من زحمت کشیدم درس خوندم الان مثل یه بی سواد کار می کنم. خلاصه تو اینترنت کلی گشتم تا بتونم یه کار دیگه پیدا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولید محتوا نظرم رو جلب کرد. تو دیوار پیدا کردم با چند نفر صحبت کردم. قرار شد چند تا موضوع بهم بدن من براشون متن های مختلف تهیه کنم تا کارم رو ببینن. متن ها حتما باید یونیک و قوی بود. اینجوری بود که با یکی از پیمانکارهای سایت گردشگری کجارو آشنا شدم. ماهی ده هزار کلمه تولید محتوا می کردم و ماهی یک میلیون میگرفتم درامدم بالاتر رفته بود و به نسبت راضی تر بودم ولی کارم سخت بود و مغزم واقعا داغ می کرد. حدود دو سال هم اینجوری ادامه دادم

بعد دیدم من برنامه نویسی خوندم همیشه دوست داشتم برنامه نویس بشم. منی که ماهی یک میلیون درامد داشتم دلو زدم به دریا و ۶ تومن بابت کلاس برنامه نویسی دادم. تولید محتوا هم همزمان انجام میدادم.حدود ۹ ماه رفتم کلاس و دوره کامل طراحی سایت دیدم. دورم که تموم شد باید رزومه درست می کردم. الان جوری شده بود که میتونستم یه سایت رو به تنهایی و کامل برنامه نویسی کنم ولی خب نمونه کار نداشتم برای اینکه کسی بهم کار بده. رفتم تو اینستا گشتم دنبال پیج های پر فروش و قوی که سایت ندارن بهشون پیشنهاد کار دادم. اینکه من کاملا رایگان براشون سایت میزنم و اونا فقط هزینه های خود سایت رو میدن. سه نفر قبول کردن و این شد یه رزومه خیلی قوی برای من که حتی شرکت نفت که برای مصاحبه رفتم شد برگه طلایی

برای این سه تا سایت زدم و الانم پشتیبانی می کنم و ماهانه مبلغی ازشون دریافت می کنم. بعد اون پیشنهادهای خیلی خوبی از چند تا مارک و شرکت معروف هم داشتم و براشون سایت تهیه کردم و پشتیبانی میکنم. حالا تو همین بین قضیه شرکت نفت پیش اومد درخواست کننده خیلی زیاد بود. روز اول من با یه رزومه قوی که تولید محتوا و طراحی سایت و امنیت و سئو .. بودم رفتم و منو مستقیم به مدیر it ارجاع دادن که وقتی کارم رو دید قبولم کرد و کارهام خیلی سریع تر پیش رفت. الان تو شرکت نفت مهندس it هستم. پشتیبانی چند تا سایت رو بیرون انجام میدم هنوزم چند وقت یکبار کار طراحی سایت بهم پیشنهاد میشه. در حال حاضر هم دارم یه زبان برنامه نویسی دیگه رو می خونم که بتونم سامانه های اطلاعاتی هم بنویسم. امیدوارم روزی برسه بتونم شرکت خودم رو تاسیس کنم.

ماشاالله چه خانوم فعالی😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)