2777
2789

سلام. لطفاً فقط هرکس تجربه‌ی درگیری و مبارزه و نجات پیدا کردن داشته بیاد. کامنت های نامرتبط و منفی پاک میشه، اگه میخواید بدونید ساس چیه هم سرچ کنید تو اینترنت. خودمونم میدونیم مبارزه باهاش سخته، نیاز به توصیه به آتیش زدن خونه هم نیست. 

ما حدوداً هفت ماه پیش دو مرحله سمپاشی کردیم و شرکت اومد انجام داد، الان دوباره گزش داریم، چک کردیم هیچ ساس بالغی پیدا نکردیم اما به تعداد زیادی ساس نوزاد کناره های دیوار در رفت و آمدن. بنظرتون چیکار میشه کرد؟ اگه کسی تجربه‌ی نجات پیدا کردن داشته، آیا تعداد ساس منزل شما هم زیاد بوده؟ لطفاً حتماً حجم آلودگی رو بگید که بدونیم با چه میزانی مبارزه کردید

اگه بخارشو هم امتحان کردید و نظری دارید راهنماییم کنید لطفاً 

من دست تنهام دانشجو هم هستم اعضای خانواده خسته شدن خیلی همکاری نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منزل مادرشوهرم داشت

فقط من به گزششون حساس بودم

طی دو‌ دفعه به فاصله سه که رفتیم خونشون ساس‌ها بودن، دفعه‌ی سوم دیگه مادرشوهرم لونه‌ی حشره‌ها رو پیدا کرد و از خونه انداخت بیرون (تو پشتی قدیمی بودن)

خونه رو دو مرحله سم‌پاشی کرد و ساس ها دیگه از بین‌رفتن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

ساس لعنتی طوریه ک حتی اگر ۱ دونه باشه

همون یه دونه تولید مثل میکنه تنهایی

و کلییییی هم تولید میکنه

طوری ک شما تا یه مدت همش بچه ساس خواهی دید

راه حلش گرماست

تابستونه

پرده هارو بزنید کنار

افتاب سوووووزان بزنه توی خونه و وسایل و....

برا ما اخر همینطوری ریشه کن شد !!

توی اسباب کشی باهامون اومدش 

ولی چون خونه به شدت نورگیر بود و افتاب میوفتاد

همشون کم کم از بین رفتن با اومدن تابستون

طوری ک یه سال بعدش ما جای جای خونه و ته هر کیسه پشت تخت و .....

ساس مرده میدیدیم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم یه بنده خدایی میگفت درگیر بوده آخر با حشره کش کامن که مشکی رنگه نابود شدن.

سلام عزیزم ممنونم از نظرتون خدا خیرتون بده❤️ والا فعلا محتویات کامن رو گرفتم در حجم بالا مخلوط میکنم خونه رو سمپاشی میکنم اما دست تنها یه مقدار سخته واقعاً نمی‌دونم به همه جای خونه میرسه یا نه، فصل امتحان هم هست خواهرم امتحان داره امکان خروج چند روزه از خونه رو نداریم فعلاً، دعا کنید نجات پیدا کنیم عزیزم 

منزل مادرشوهرم داشتفقط من به گزششون حساس بودمطی دو‌ دفعه به فاصله سه که رفتیم خونشون ساس‌ها بودن، دف ...

سلام عزیزم ممنونم که تجربتون رو گفتید، حجم درگیریشون زیاد بود در کل؟ ما خیلی از وسایلمون رو عوض کردیم دو تا دونه چوبی مونده اون ها هم شرکت سمپاشی کرده بود وگرنه مبل و فرش کامل عوض شده، مگر اینکه اون دوتا هم بریزم دور اما فکر میکنم توی گوشه کنار و دیوار خونه کردن، ما حتی درزها هم با بتونه و دوغاب گرفتیم نمی‌دونم چرا اینطور شد مجدد

سلام عزیزم ممنونم از نظرتون خدا خیرتون بده❤️ والا فعلا محتویات کامن رو گرفتم در حجم بالا مخلوط میکنم ...

سلام گلم ان شاءالله خدا کمکتون کنه واقعا سخته.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌸 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم ممنونم از نظرتون خدا خیرتون بده❤️ والا فعلا محتویات کامن رو گرفتم در حجم بالا مخلوط میکنم ...

خیلی سخته واقعا

خدا کمکتون کنه❤️

سعی کن لونه اصلیشونو پیدا کنی

تو تاریکی شب که راه میفتن رو ملحفه و تخت و مبل اطرافتون، یهو چراغو روشن کن ببین کدوم سمت فرار میکنن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مادرشوهر من به پرنده‌ها غذا میده تو بالکن خونه‌ش

پرنده‌های خیابونی پاتوقشون تو بالکن و پشت پنجره‌ی مادرشوهرمه

چند وقت پیش از کسی شنیدم که ساس ها از طریق پرنده‌های آزاد به این خونه ‌ اون خونه منتقل میشن

ببین اگه همچین موردی تو خونتون هست جلوگیری کن

همه چیو آتیش بزن

عزیزم من تاپیک های مختلف رو خیلی خوندم اسم شما بنظرم آشنا اومد، تجربه‌ی درگیری داشتید؟ آخه چرا تو این شرایط روانی سخت که آدما درگیر مبارزه ان و خسته ان اینطور میگید؟ درسته قطعا با سوزوندن همه چیز شاید هرچیزی وجود داشته باشه از بین بره اما آیا ممکنه اصلا؟ مخصوصاً تو این شرایط اقتصادی و مخصوصاً اینکه همه خانومیم باید همدیگه رو درک کنیم، من ازدواج نکردم و خونه‌ی مامانمم و درگیر شدیم اما بازم با اینکه خانواده‌ی خودمن همه تحت فشارن و اذیت میشن 

ساس لعنتی طوریه ک حتی اگر ۱ دونه باشههمون یه دونه تولید مثل میکنه تنهاییو کلییییی هم تولید میکنهطوری ...

ممنونم ازت عزیزم، حجم آلودگیتون زیاد بود؟ بعد از اساس کشی منظورمه، ما خونه برای خودمونه، نوساز نیست چندین ساله همینجا بودیم. پارسال این مشکل برامون بوجود اومد متأسفانه یه مقدار راحت بودیم بعد از سمپاشی مجدد تکرار شده الآن

یعنی فکر میکنید حتماً خونه باید عوض بشه؟ یدونه پنجره داریم تو پذیرایی خیلی اونطوری نیست که بگم نور و گرما ازش میاد چون پارسال تابستون هم درگیر بودیم و بودن 

سلام ما درگیر بودیم یک سال هم خونه خودمون هم یکی از اقوام و به شدتتت زیاد شده بودن در حدی که اگه دو دقیقه رو مبل میشستی پررر میشدی ریزو درشت و لای درز مبلا و فرشا و لباسا همه جارو گرفته بودن تخماشون خلاصه ده تا اسپری کامن گرفتیم برای هر خونه و به فاصله ی ده سانتی دور تا دور خونه رو زدیم و هر جایی که میدونستیم ساس هست و روی دیوار و زمین اثر اسپری تا دوماه میموند و بعد سه هفته کاملا پاکسازی شد تمام رو لحافتی و لباسارو شستیم و اتو کردیم مبلارو انداختیم دور اما برای کمد و کابینت های چوبی همون اسپری جواب داد و فقط برای اینکه خودمون با سم ها برخوردی نداشته باشیم با چسب کاغذ یک سانتی دور تا دور زمین رو فرشا تا جایی که سم زده بودیمو خط کشی کردیم و باورمون نمیشد که کااامل همشون از بین رفتن بعد رد شدن از توی سم ها میمردن چند دقیقه بعدش

خیلی سخته واقعاخدا کمکتون کنه❤️سعی کن لونه اصلیشونو پیدا کنیتو تاریکی شب که راه میفتن رو ملحفه و تخت ...

ممنونم از دعاتون، واقعاً دیگه از غصه و نگرانی به هرکسی بلدیم متوسل شدیم، ان شاء الله دعای شما بگیره عزیزم ان شاء الله زندگیت پر از نور باشه❤️

بزرگ نیستن به سختی به چشم دیده میشن ما چون قبلاً اصلا نمیدونستیم چیه و وقتی درگیر شدیم چند ماه فکر میکردیم سوسک مواد غذاییه و اول فقط آشپزخونه رو سمپاشی کردیم تا اینکه یکیشون رو کشتیم و با سرچ متوجه شدیم چیه، الان دیگه تا گزش داشتیم بررسی کردیم متأسفانه گوشه موکت و فرش هارو زدم بالا و فقط کنار دیوار دیدم که در رفت و آمدن، اندازه‌ی نوک سوزنن شاید دوتا دونه یه ذره بزرگتر باشن اما اون شکل بالغ رو ندارن.

حالا یه نگرانیم اینه که بالغه رو هنوز پیدا نکرده باشیم. به مرتبه سم زدم فعلا راستش بیشتر هم تونستم گوشه های خونه رو بزنم روی فرش و مبل خیلی نتونستم بزنم در کل هم سه هفته‌ست فرش و مبل رو خریدیم.

الان بعد دو سال یه دونه هم مشاهده نکردیم نه ما نه فامیلمون کامل نابود شدن فقط راه قطعیش به نظر من همین اسپری کامن هست و باید ده سانت پایین دیوار و پایین روی زمینو دور تا دور بزنید و جلوی سینک و کابینت ها و یخچالو کمد همه جارو به فاصله ده سانت بزنید و از خارج ازون خط وسیله ای رو اینور خط نیارید چون باز الوده میکنه خونه رو در همین فاصله وسایلو لباسارو تیکه تیکه پاکسازی کنید بشورید و اتو کنید یعنی دوماه سختی کشیدیم ولی راااحت شدیم