2777
2789

جاریم ترک زبون هستن و طبق گفته خودشون رسم دارن که یه سنجاق طلا به دخترشون قبل از عروسی بدن و این سنجاق ارزون ترینش الان حداقلللل پنجاه میلیونه

سنجاقی ک اونموقع ب جاریک دادن حداقل الان سیصد میلیون قیمتشه با توجه به وزنش 

برادر شوهرم ک شوهر همین جاریمه کلی وام و بدهی برای خودش ساخت و پول ریخت رو هم تا بتونه خونه یکی از اقوام رو ک با قیمت مناسب گذاشته بود واسه فروش رو بخره . بعد نزدیک صد میلیون پول کم آوردن  . 

این جاریم هم بنده خدا پدر و مادرش بهش گفته بودن هرگز حق نداری سنجاق رو بفروشی و یادگار ماست و...

خلاصه جاریم هم خبر نداشته از بدلی بودن سنجاق.

به شوهرش میگه بریم بفروشیمش نمی‌فهمن اصلا و...

و از شوهرم قول میگیره ک ب هیشکی نکن و بدلی بخرن بزارن جاش همون شکلی. 

خلاصه میرن طلافروشی و طلافروشی میگه بله و ادامه ی ماجرا هم م از عنوان تاپیک مشخصه😑 

مادر شوهرم و خواهر شوهرت فهمیدن ماجرا رو و آبرو واسه داداش و زن داداششون نزاشتن . هرررر جا میرسن می‌شینم تعریف میکنم و حتی داداشاشونم حریفشون نمیشن🤧 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بهتر بود به ترک بودن ایشون اشاره ای نکنید 

ته این تاپیک دعوای قومیتی هست 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

والا شوهرش احمق بوده که لو داده

به مادرش ربطی نداشته

اونام بی ظرفیت و بیشعورن

خب که چی اصن بدل دادن بهش خانوادش، به شماها چه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر برادر شوهرت که اینو برای مادر و خواهرش تعریف کرده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

برادر شوهرت نباید به خانوادش میگفت.اشتباه کرد.آبروش رفت طفلی

جاری بی زبونت از کجا میدونست!!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀