2777
2789

برگشته بهش گفته سال بعد میفرستمت عقب‌بشینی 

این و بگم خواهرم سال دهمش اول میز دوم بود بعد رفت میز آخر نشست سال یازدهم گفت می‌خوام میز اول بشینم نمی‌بینم کلی دعوا کشید دختره گفت آره جای منه و چرا نشستی و تو حق منو ازم گرفتی و کلی دعوا و گریه و فلان ک بلخرع کنار آمدن 😐 بعد اصلا خود خواهرم میخواست سال بعد عقب بشینه پیش رفیقش کاری ندارم ولی حرف دختره خیلی بد بوده این دوست همون دخترست ک با خواهرم سر جا مشکل داشتن می‌گفت حقمو خوردی  بنظرم یعنی چی میفرسمت عقب بشینی هیچی ام بهش نگفته 

ی بارم بهش گفته ن تنها کلفت خودمی کلفت بابامم هستی اینارو به شوخی میگه ها 

شیطونه میگه بهش بگم از لج اینم شده سال بعدم جلو بشینه ببینم چ گوهی میخواد بخوره😑

باورم نمیشه

الان اینا دبیرستانین🫡

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه از جو دبیرستان بدم مباد همه واسه هم شاخ میشن

دقیقا جو کلاس پارسال ما 

عین بچه ها سره نشستن دعوا میکردن

نمیدونم با این بچه بودنشون چیجوری تا این پایه اومده بودن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

وااا مگه کلاس اولی ان؟!!!

دختره انگار میز و خریده خواهرم و به چشم قاتل میبینن انگار ک حق اون و خورده اولا بهش می‌گفت تو به من ظلم کردی من مظلوم بودم حرفی نزدم بهت 😑

دبیرستانین کلاس اپل که نیستن 

کلاس ما هرروز هرکسی سر یه صندلی متفاوت میشینه باز همون دوتا رفیقم کنار هم کسیم با کسی کاری ندارهدکع سر جاش نشسته یا نه ... 

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

اه از جو دبیرستان بدم مباد همه واسه هم شاخ میشندقیقا جو کلاس پارسال ما عین بچه ها سره نشستن دعوا میک ...

والا برام ابدا اینطوری نبوده

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

باورم نمیشهالان اینا دبیرستانین🫡

همون به خدا انگار سند میز میزنن به اسم خودشون الان بنظرت سال بعد خواهرم بره عقب بشینه فکر میکنن ترسیده ؟😑 به خدا میگم بشینه جلو ولی میگه رفیقم حداقل تقلب میرسونه بهم این دختره هیچی بهش نمیرسونه

اه از جو دبیرستان بدم مباد همه واسه هم شاخ میشندقیقا جو کلاس پارسال ما عین بچه ها سره نشستن دعوا میک ...

همون به خدا انگار جهازشونه نیمکت ها 

الان بنظرت خواهرم چیکار کنه ؟ سال بعدم سر همین جا بشینن یا بره عقب میترسم بشینه دعوا بشه نشینه بگن ترسیده 

همون به خدا انگار سند میز میزنن به اسم خودشون الان بنظرت سال بعد خواهرم بره عقب بشینه فکر میکنن ترسی ...

بابا به دختره چه ربطی داره این هرجا دوست داره بشینه بگیره دختره ‌رو هم تیکه تیکه کنه 😂😂

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

همون به خدا انگار سند میز میزنن به اسم خودشون الان بنظرت سال بعد خواهرم بره عقب بشینه فکر میکنن ترسی ...

بیخیال بگو از الان دغدغه سال بعدو نداشته باشه

تا اونموقع خدا بزرگه🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||