2777
2789
عنوان

زن داداش

129 بازدید | 11 پست

سلام بچه‌ها از این شانس که این بشر شده زن برادرم خیلی ناراحتم بدترین آدمیه که دیدم از هر لحاظ 

چهار نظر اخلاقی ک با همه مردها خیلی گرم میگیره و شوخی و خنده دار ه و مردها رو میکشه سمت خودش جاذبه ایجاد می‌کنه نمیدونم چطوری بگم با نامزد قبلیم کاری کرد که انگار نامزد اون بود بشتر با اون شوخی و خنده و ... داشت الآنم به خاطر این مسئله نمیتونم با برادرمرفت و آمد کنم

از نظر تربیت بچش صفر اصلا به بچه نمی‌رسه بیچاره چهار سالشه مثل دو ساله ست از صبح تا شب پای گوشی و تلویزیون و فوق‌العاده عصبیه و بیش فعال کلا هیچ چیز مذهبی و معنوی به بچش یاد نداده بچش بی حیا بار آورده طوری که لخت تو خونه میگرده هیچی بهش نمیگن 

بعد سرکار هم میرن تمام وقت یا کار یا تفریح مجردی می‌ره شوهرش بچه هاشو میگیره و زندگی و سرو وضع بچه‌ها ش کامل چرک و کثیف ه یه خروار ظرف و پشه همیشه تو خونشون هست

بدترین چیز اینه جوری شوهرش مطیع کرده کامل هر چیزی بخره میزنه ب نام این و کلی طلا عملا تمام سرمایه زندگی شده مال خانم  اگر روزی مشکلی پیش بیاد یه خودکار هم نمی‌مونه برا برادرم

خودش کار می‌کنه فقط جمع می‌کنه هزار تومان خرج زندگی نمیکنه فوق‌العاده دنیا پرسته همیشه ظاهر خوب نگه میدارم ولی باطن ش وحشتناک 

من قبلاً جدا شدم با کسی که خیلی بهم ظلم کرده. بعد این خانم هر روز دست برادر منو میگیره می‌بره اونجا انگار نه انگار اونها منو آزر دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.