2777
2789
عنوان

نزدیک عروسی خواهرم مژهام ریخت

97 بازدید | 14 پست

اکستنشن انجام دادم وقتی ریمو کردم دیدم چیزی به اسم مژه واسم نموند

بچه ها چیکار کنم زود دراد کارم شده گریه

چقد بدشانسم من

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فعلا مژه بکار بعد عروسی تقویتشون کن در میان

بازم؟؟ خو میترسم همون چهارتا دونه هم بریزن 

منم ریختن😭😭😭اسی تورخدا فهمیدی به منم بگو

بعضیا میگن روغن کرچک بعضیاهم سریتا موندم چیکار کنممم

فوقش مصنوعی میذاریکاریه که شده گریه نکن کور میشی خدایی نکرده

خب اخه مدام ک نمیتونم بزارم چون بخدا فکر کنم کلا چهارتامونده واسم مهمان بیاد یا کسی از خجالتی میرم تو اتاق و درنمیام 😭

تقویت مژه سریتا بزن

سریتا خوبه؟؟ خاستم بخرم دخترعموم گفت بعدش ک دیگ نزنی میریزن🥺موندم چیکار کنم

فعلا عروسی رد کن در میان دوتا خواهرا منم مثل شما شدن در امدن نگران نباش

چی بگم والا واقعا کار مزخرفیه اکستنشن مژه

اکثرا با کاشت مژه ریزش دارن.اصلا ارزششو نداره

پلکام سفیدن دور از جون و با عرض معذرت انگار شیمی درمانی کردم سفییید😭