2777
2789

بچها ما تو دوران نامزدی هستیم ، جاری بزرگه خیلی اذیتمون کرد و پشت سرمون حرف زد کلا بهمون حسادت می‌کنه و شوهرم باهاش بحث کرد و دعوا شد 

توی دعوا مادرشوهرم کاملا طرفداری جاریمو کرد با اینکه میدونست مقصر جاریمه

حالا اینا به کنار

شوهرم با زن داداش و داداشش سر این قضیه قهره ( خیلی اذیتمون کردن بچها خیلی ناحق)

مادرشوهرم به من گفت اگه آشتی نکنه دیگه پسر من نیست و نمیخوامش

برا منم تو قیافه اس

(اینا حالت آشتی هم قرار نبود برامون کار خاصی بکنن و عروسی و جهیزیه و همه چی پای خودمون دوتا بوده) 

من ترم آخر دانشگاهم سرکارم میرم ولی از بس این زن حرصمو درمیاره اصلا تمرکز ندارم و عصبی شدم

به نظرتون از روی سیاست باهاشون آشتی کنیم ؟ 

نفعی برامون ندارن من فقط نمیخوام مادر و پسر باهم بد بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم هیییییچ دخالتی نمیکردممیخواد اشتی کنه شوهرت میخواد نکنه تو اگه درین مورد حرفم شد بگو نمیدونم ...

تا الان هرچقدر مادرش اذیتم کرده بهش گفتم می‌گفت من نمیتونم باهاش بد بشم من لازمشون دارم

ولی الان خودش میگه اصلا نمیخوام این مادرو برام مهم نیست هرچی میشه

تا الان هرچقدر مادرش اذیتم کرده بهش گفتم می‌گفت من نمیتونم باهاش بد بشم من لازمشون دارمولی الان خودش ...

خب الانم از خدات باشه ک قهرن

من بودم میزاشتم خودش هرکار میخواد بکنه قهرش بنفع تا اشتیش

خب الانم از خدات باشه ک قهرنمن بودم میزاشتم خودش هرکار میخواد بکنه قهرش بنفع تا اشتیش

اره والا خواهر آشتی بودن باهم خوب بودن مادرشوهر توقع داشت ما جهاز تحریم پول بدیم خانم خانما

الان حداقل توقع نداره

اره والا خواهر آشتی بودن باهم خوب بودن مادرشوهر توقع داشت ما جهاز تحریم پول بدیم خانم خانماالان حداق ...

ها بابا سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن

بشین زندگیتو بکن حتی حرفشونم نزن وانمود کن اونارو فراموش کردی

چیشد آخرش

وقتي منو از چشم اونا انداخت اونا هم از من بدشون امد ارتباطي با هم نداريم حتي سعي نكردن منو بشناسن اما الان از جاري بزرگم بدشون مياد و باهاش خوب نيستن منم ايران نيستم و هيچ گونه ارتباطي نداريم 

هووووف چقدر زود با خانواده شوهر در افتادی.تازه نامزدی.اگر با سیاست رفتار کنی با دوری و دوستی و احترام بتونی روابط رو درست کنی.بدترین اشتباه اینه همسرت از الان بخاطر شما با برادرشم قهره و این بدترین اتفاقه.

یه روز خوب میاد

هووووف چقدر زود با خانواده شوهر در افتادی.تازه نامزدی.اگر با سیاست رفتار کنی با دوری و دوستی و احترا ...

بخاطر من قهر نیست

جاریم نفرین مرگ کرده شوهرمو

مادر شوهرم قربون صدقه جاریم رفته

برادر شوهرم کلا عین خیالش نبوده

من اصلا حضور نداشتم تو دعوا 

ولی بقول شما افتاده گردن من بدبخت

وقتي منو از چشم اونا انداخت اونا هم از من بدشون امد ارتباطي با هم نداريم حتي سعي نكردن منو بشناسن ام ...

واقعا خداروشکر که هم شما دیگه اینارو نمیبینی هم جاری از چشم افتاده

خدا جای حق نشسته