2777
2789
عنوان

رومینا اشرفی

239 بازدید | 16 پست

یهو یادش افتادم چ لحظات سختی گذشته براش 

چقدر دردناک 

این چ قانونیه که یه پدر نباید اعدام بشه 

پس تکلیف اون خون ریخته شده چی میشه 

تکلیف دل داغ دیده ی مادر رومینا 

چرا باید پدر یا جد پدری تو این موارد قصاص نشن 

پس چرا در مورد مادر این جریان برعکسه

این چ قانونیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان چیه

همون دختره دیگه که با دوس پسرش فرار کرد چند سال پیش باباش سرشو برید با داس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

شدیدا تکان دهنده اس

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ببشتر از اون. قانونی که هست تکان دهندست حتی پدربزرگ پدری هم اعدام نمیشه اگه نوه شو بکشه

آره ظلمه💔😞

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

مرد راحت شد 

دختری که پدر به این متعصبی داره هرروز زندگیش عذابه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

رومینا که چندسال پیش به خاطر فرار با دوس پسرش پدرش سرشو برید

چرا ی دختر باید با پسر فرار کنه 

اونم پسری ک هیچ تعهدی بهم ندارن و  آینده ی روشنی ندارن !

وجود همچین دختری مایه ننگه  

اما با کار باباش موافق نیستم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چرا ی دختر باید با پسر فرار کنه اونم پسری ک هیچ تعهدی بهم ندارن و آینده ی روشنی ندارن !وجود همچین ...

چه ننگی اخه ببین باباش چی بوده که از دستش فرار کرده 

اون اصلا نباید برمیگشت پیش باباش

چرا ی دختر باید با پسر فرار کنه اونم پسری ک هیچ تعهدی بهم ندارن و آینده ی روشنی ندارن !وجود همچین ...

هیچ تصوری از عاطفه و هیجانات یه دختر نوجوون داری؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اره ولی خپ حقش نبود اونطوری بمیره وحتی به خاطر قانون مزخرفمون قاتلش  اعدام هم نشه