2777
2789

سه سال پیش امتیاز مسکن ملی به اسممون درومد سال۱۴۰۳ پیامک واریز ۱۰۰میلیونی اومد ما فقط تونستین۶۷تومنشو جور کنیم ولی یه مقدار طلا دارم ک بتونیم بقیشو جور کنیم ولی نفروختیم حالا الان که طلا یکم داره ارزون میشه به نظرتون بفروشم اون۳۳ تومنو جور کنم یا نه ضرر میکنیم؟؟

توروخدا اگه کسی سردرمیاره کمکم کنه چون این تنها سرمایه ماست😔

عزیزم منم یکم طلا داشتم دیدم داره ارزون میشه گفتم برم بفروشم..ولی دوست شوهرم که طلافروشه گفت به هیچ وجه طلاهاتونو نفروشید!!هرچی طلا داری بغل کن شب روش بخواب!تا سال دیگه طلا تا۲۰ملیون میره بالا

عزیزم منم یکم طلا داشتم دیدم داره ارزون میشه گفتم برم بفروشم..ولی دوست شوهرم که طلافروشه گفت به هیچ ...

اخه اینکه میگن اگه مذاکره بشه و اسینا ارزون میشه چی امروز ۷۰۰ریزش داشت

خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینکه میگن اگه مذاکره بشه و اسینا ارزون میشه چی امروز ۷۰۰ریزش داشتخیلی استرس دارم

انس جهانی داره طلا عزیزم..هیچوقت طلا ریزش شدید نمیکنه..اگرم بکنه بعدش یهو میره بالاتر..اگرم واقعا طلا بی ارزش بشه یعنی همه چیز ارزون شده و مشکلی برامون پیش نمیاد..نگران نباش و صبور باش..این کاهش قیمت برای اینه مردم خرید بزنن و بیان تو بازار..برای این نیست که اونایی که طلا دارن فروش بزنن