2777
2789
عنوان

تورو خدا مادرای خوبی باشید

165 بازدید | 13 پست

خواهش میکنم مادر خوبی باشید برای بچتون 

برای هرچیزی غر نزنید به جونش ، زندگی رو براش زهر نکنید مثل مامان من 

کاری نکنید اون بچه به همه چیز فکر کنه جز ادامه دادن به همچین زندگی..

ناشکری نمیکنم خداروشکر بابت بودن مامانم ولی مطمئنم دوستمون داره و دلسوزه ولی اینم می‌دونم مشکل روانی داره ولی قبول نمیکنه این موضوع رو 

واقعا حسرت اونایی که یه مامان مهربون و خوش اخلاق دارن رو میخورم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم واقعا مادر بدی میشم چون بسیار سخت گیرم توی همچیز

پس اول سعی کن بهتر بشی بعد مادر بشی 

که اون بچه مثل امشب من با اشک تاپیک نزنه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

چ جالب تاپیک اخر منم همینه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

منم امیدوارم مامان خوبی بشم واسه پسرم

بنظرم خوب بودن تو این نیست که مدام بهترین غذا رو درست کنی 

همین که بچه کنارت آرامش داشته باشه کافیه 

دیروز داشتم با خودم فکر می کردم چرا انقدر مامان سرزنشگری شدم من

زود به پسرم گفتم بهت افتخار می کنم گفت چرا گفتم به خاطر همه سلولهای بدنت که پر از خوبیه

الان حس بهتری دارم 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامانم اینطوریه ولی جونم واسش در میره من دوسش دارم و مهم نیس چقد اذیتم کنه شاید نشون ندم ولی دوسش دارم و احترام میذارم چون بنظرم لیاقتشو داره شاید اونم بخاطر اسیبی که ادما بهش زدن اینطوری میکنه

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
دیروز داشتم با خودم فکر می کردم چرا انقدر مامان سرزنشگری شدم منزود به پسرم گفتم بهت افتخار می کنم گف ...

خیلی خوبه 

مامان من اگه بگم چرا الکی باهام غر میزنی طلبکار هم میشه میگه مگه چی میگم 

مامانم اینطوریه ولی جونم واسش در میره من دوسش دارم و مهم نیس چقد اذیتم کنه شاید نشون ندم ولی دوسش دا ...

قطعا همینه که بخاطر آسیب آدم هاست 

ولی گناه من چیه ؟ چرا باید به من با رفتارش آسیب بزنه 

قطعا همینه که بخاطر آسیب آدم هاست ولی گناه من چیه ؟ چرا باید به من با رفتارش آسیب بزنه

گناه اون چی بود؟ تو این زنجیره رو قطع کن اگر میتونی

گناه اون چی بود؟ تو این زنجیره رو قطع کن اگر میتونی

باورت نمیشه روانیم کرده 

من از ۱۷ سالگی دارم قرص میخورم 

باورت نمیشه روانیم کرده من از ۱۷ سالگی دارم قرص میخورم

بذار به پای اینکه بلد نیس فک میکنه داره کمک میکنه و این راه درسته تحملش کن