2777
2789

خانوما یکی از دوستام تولدش چهار روز دیگه هستش باهم همکلاسی دانشگاه هستیم ولی خیلی هم صمیمی نیستیم الان انتظار داره من براش تولد بگیرم از حرفاش متوجه شدم ، ولی خودش تولدم نه کادو گرفت حتی نه تولد هیچی ... حتی روز تولد مو درست یادش هم نبود ، به نظرتون خودم و بزنم به اون راه؟ یا چیکار کنم؟ از ته دلم اصلا میلی به تولد گرفتن ندارم چون اون براش مهم نبود تولد من 

عادی 

فقط یه تبریک همین 

اگر گله کرد 

بگو حالا چرا از من همچین انتظاری داری ؟!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به روی خودت نیار چون واقعا وظیفه ای نداری . اون زیادی پرروعه

مرسی عزیزم از نظرات ، می‌دونی اگر حتی برام یه کادو کوچیک می‌گرفت من یه تولد خوب می‌گرفتم براش ولی وقتی کاری نکرده اصن دلم نمی‌خواد منم کاری بکنم ...

اگه دوست داشتی ی کادوی کوچیک براش بگیر این قضیه کادو گرفتنو ی نفر باید استارت بزنه

آخه من تولد پارسال اون براش کادو گرفتم عزیزم 🙂 و اون حتی یادش نبود تولد مو 

ولش کن بابا مگه ما قراره دل همه ی آدما رو بدست بیاریم؟ هم مدرسه اید؟

آره واقعا درست میگی ، نه ترم اخر دانشگاهم از ترم 4 باهم هستیم فقط تو دانشگاه ارتباطی خیلی صمیمی نداریم

آره واقعا درست میگی ، نه ترم اخر دانشگاهم از ترم 4 باهم هستیم فقط تو دانشگاه ارتباطی خیلی صمیمی ندار ...

اصلا بهش رو نده. متنفرم از آدما که انتظار کادو دارن خودشون حتی یک تبریک خشک هم نمیگن 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن