2777
2789

سلام دوستان

من یه دخترم که حدود ۴ ساله عقد کردم. خانواده‌ام آدمای بدی نیستن، ولی پدرم خیلی لجبازه و این باعث شده چند ساله توی یه حالت بلاتکلیف باشیم. همسرم از اول رابطه‌ش با خانوادم خوب نبود، مخصوصاً با پدرم، و خب به مرور این فاصله بیشتر شده.

الان که بالاخره قراره عروسی کنیم، چند بار خانواده شوهرم خواستن بیان برای صحبت و هماهنگی، ولی پدرم اصلاً اجازه نداده و قبول نکرده. الان تنها گزینه‌مون اینه که تو عمل انجام‌شده بذاریمش، که خب منم از این بابت استرس دارم، چون هم دلم می‌خواد احترام بین طرفین حفظ بشه، هم نمی‌خوام این اختلافا بیشتر شه.

رابطه شوهرم با مادرم و بقیه خانوادم اون‌قدرا بد نیست، ولی با پدرم خیلی بده. من واقعاً دلم نمی‌خواد بین دو طرفی که هر دو برام مهم‌ان، اینهمه فاصله باشه.

کسی تجربه مشابهی داشته؟ تونسته کاری کنه که شوهرش کم‌کم با خانواده خودش بهتر شه؟

یا کاری که کمک کنه رابطه این‌قدر سخت و سرد نمونه؟

ممنون می‌شم از هر تجربه یا راهنمایی‌تون.

یعنی پدرت دوست داره طلاق بگیری ؟

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم درکت میکنم منم شوهرم با خانوادم زیاد خوب نبود و نیست دلیلش هم اینه ک شوهر من خیلی آدم عقده ای و کینه ای هست و این کینه ای بودنش بیشتر برا کسایی هست ک بمن مربوط میشن متاسفانه 

مثلا دوران نامزدی مون بابام خییییلی ایراد می‌گرفت ب کار شوهرم همش دنبال بهم زدن نامزدی مون بود همش دعوا همش اختلاف شوهرم اون موقع وضع مالیش خوب نبود از صفر شروع کرده بود همش ازش ایراد می‌گرفت می‌گفت خسیسه فلانه بهمانه اما خب من عاشق شوهرم بودم ب شدت سنمم کم بود هروقت بحث جدایی میومد نمیزاشتم جدا بشیم حتی کار بجایی کشید ک شوهرم دیگه از من زده شد از بس میگفتم بیا فلان کارو بکن از فلان کس معذرت خواهی کن و ....

مامانمم ک بدتر از بابام همش باهاش لج میکرد اصلا من هیچ روز خوشی ندیدم 😔😔😔 دیگه شوهرم از همون موقع نسبت بمن سرد شد باهام بد شد و هیچوقت هم خوب نشد باهام 

کاش بابات دیگه ادامه نده ب این رفتارش چون برای زندگیت اثر بد داره💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ن میگه طلاق نگیرولی حاضر ب کوتاه اومدنم نیست

من میگم کاری نکن حمایت پدرتو از دست بدی بعدا خیلی اذیت میشی 

به شوهرت بگو تا پدرم رضایت نده نمیتونم کاری کنم بذار خودش تلاش کنه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

یک مشت نمک بردار ۲۱ بار آیت الکرسی  یکبار سوره ناس یکبار سوره فلق بخون وبعد فوت کن به نمک ها. بعد که تموم شد یکبار دیگه آیت الکرسی بخون وفوت کن به نمک وبپاش همه گوشه های خونه وهنگام پاشیدن هم یکبار آیت الکرسی بخون وفوت کن اطراف بذار یک هفته بمونه بعد جارو بکش  

بی نهایت برای محبت بین افرادی که داخل خونه و خانواده هستن مفید وموثره

چند سالع عروسی کردی؟چطور بهتر شد؟من شوهرم الان کلا نمیاد خونمون

یک ساله ازدواج کردم  شوهر منم خونه پدر مادرم بزور میاد  با هزارتا سیاست و قربون صدقه من مشکلاتشون تموم نشدن و من این وسط عذاب میکشم

عزیزم درکت میکنم منم شوهرم با خانوادم زیاد خوب نبود و نیست دلیلش هم اینه ک شوهر من خیلی آدم عقده ای ...

وا همه نوع بدی کردین اون وقت آون بنده خدا شد عقده ای و کینه ای 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36