2777
2789
سوره احزاب ۴۲۶بیشتر به خدا نزدیک باش گناه رو از خودت دور کن دلتو صاف کن

مرسی گلم 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست بود؟

برای بازگشت شخصی گرفته بودم ولی این اومد پس حتما صلاحه دیگه که به فکر خودمو و خدا باشم بیشتر 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

بله.نیت کن.صلوات بفرست.انشالله خیره.

فرستادم عزیزم به نیت بازگشت شخصی 

صفحه 341.سوره حج.دارای سجده واجب.سختی و مشکل داری.به خدا توکل کن و ازش غافل نشو.خدا کمکت می‌کنه انشا ...

اره دقیقا... سختی دارم که حل نشده و ناراحتم بخاطرش، به نظرت معنیش اینه که اگه عبادت کنم و کار نیک بکنم ممکنه به چیزی که میخوام برسم؟ 

موقعی که نیت کردم داشتم فکر میکردم من کسی رو جز خدا ندارم که بتونه چیزی که میخوامو بهم بده، یعنی جواب حرف من بود؟ یعنی میشه؟ 

اره دقیقا... سختی دارم که حل نشده و ناراحتم بخاطرش، به نظرت معنیش اینه که اگه عبادت کنم و کار نیک بک ...

بله.خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیذاره.انشالله که خیر پیش میاد.

صفحه 387 سوره‌ی قصص.بهترین قصه‌های قرآن.خیلی خوبه.انشالله که هرچی خدا بخواد و صلاحت باشه همون برات پ ...

من میخواشتم برم جایی اول ک اون خانم واسم زد صفحه ۱۵۲ اومد ک انگار خوب نبود برم حالا مال شما میگی خوبه؟

من میخواشتم برم جایی اول ک اون خانم واسم زد صفحه ۱۵۲ اومد ک انگار خوب نبود برم حالا مال شما میگی خوب ...

خودت ته دلت چه حسی داری نسبت به جایی که میخوای بری؟به احساسی که از قلبت میاد اعتماد کن.