2777
2789

اگه شما با وجود یه بچه ۳ ساله، از همسرتون خیانت ببینید چند بار تو زندگیتون چیکار میکنید ؟ 

Victory is not never to fall, It is to rise after every fall

چند بار ! اگر تا حالا به روش اورده باشم و بخشیده باشمش ، احتمالا دیگه نمیتونم تحمل کنم !

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این حرف از یه خانم متاهل شنیدم 

می‌گفت تنها زمانی باید خیانت به رو طرف مقابل بیاری که دیگه نخوای تو این زندگی بمونی 

وگرنه اگه به رو طرف بیاری و بمونی طرف مقابل پرروتر میشه 

مجردم ولی نظرمو میگم

بستگی داره اگه بدونم میگه دیگه اینکارو نمیکنه، راستش میشینم زندگیمو میکنم چون یه زن با بچه سخته طلاق

اگه ببینم قضیشون جدی شده میخواد طلاقم بده، با یه وکیل مشورت میکنم 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

شرایط زندگی خیلی مهم اگر همسرتون به راحتی طلاق میده و مهریه و حق و حقوق و بچه ها رو میده طلاق ولی اگر قرار بچه هات آواره بشن هیچ حق و حقوقی هم دریافت نکنی به خاطر بچه ها تحمل میکردم در واقع طلاق عاطفی میگرفتم 

فقط خواهشا کاربرای عزیز شعار ندین طبق واقعیات جامعه نظر بدین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سه تا بچه خیلی زیاده مجبورم بمونم فعلا

باز یکی بود میشد یه کاریش کرد 

بازم بستگی داره که بچه ها چند ساله باشن فاصله سنیشون چقدره ، وضع مالیتون چطوره؟ 

فعلا طلاق عاطفی بگیر فقط از لحاظ جنسی 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من این حرف از یه خانم متاهل شنیدم می‌گفت تنها زمانی باید خیانت به رو طرف مقابل بیاری که دیگه نخوای ت ...

اون برای زمانیه که شوهره خودش یه حداقل حیا براش مونده پنهانی خیانت میکنه

نه اونی که دوست دختر میاره بالاسر زنش 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هر کس یه جوره یکی با خیانتکار میتونه بمونه یکی با معتاد میمونه باید خودت شرایطتو بسنجی و راه درست انتخاب کنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!