2777
2789

دیوونه شدم دیگ از فکر کردن

نوبت عملم عهد افتاده ۳ ماه مونده به عقدم

نمیدونم انجام بدم یا نه

اوضاع ورم و جای بخیه ها چجوری بعد ۳ ماه؟

بینیم هم گوشتیه 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

جای بخیه ک یماه بعدش خوب مبشه ورم هم تا سه ماه خیلس کم میشه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای بخیه ک یماه بعدش خوب مبشه ورم هم تا سه ماه خیلس کم میشه

شما عمل کردید😭

خودمم دوست دارم عمل کنم ولی خیلیا میگن ریسکه چون بینیت گوشتیه

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بعد ۵۰ تا تاپیک هنوز به نتیجه نرسیدی یعنی؟

نه عزیزم خیلی تو فکرم چون کار مهمیه

شما عمل کردید😭خودمم دوست دارم عمل کنم ولی خیلیا میگن ریسکه چون بینیت گوشتیه

خواهرم عمب کرد یماه پیش الان جای بخیه هاش خوب خوب شده 

ورمش هم خوب شده بد نیست اما هنوز ورم داره 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اخه دوماه مونده ب عقد بود شد سه ماه

ببخشید با شما هماهنگ نکردم 

خواهرم عمب کرد یماه پیش الان جای بخیه هاش خوب خوب شده ورمش هم خوب شده بد نیست اما هنوز ورم داره

بینی شون گوشتی بود یا استخونی؟

بنظر من عمل کنعرچی بشه از قبلش ک بهتر میشه

شما عمل کردید؟

اخه مشکل اینه دماغم اونقدر بد نیست ولی خب با عمل قطعا بهتر میشه

بینی شون گوشتی بود یا استخونی؟

استخونی بود عزیزم 

اگه کبودی نداشته باشی دیگه مشکلی نداره هرچی باشه از بینی قبلت بهتر میشه

شما عمل کردید؟