2777
2789

من هم خانواده خودم نزدیکمن هم همسرم

خانواده همسرم خیلی بیخیال و اصلا انگار نه انگار وجود داری

برعکسش خانواده خودم ب شدت تو زندکیم دخیل خسته ام بخدا ارامش ندارم هر دقیقه زنگ میزنن امار میگیرن کجایی بچه ها کجان چی خوردین کجا بری چیکار کنی چرا بچه فلان جا رفت چرا چرا …. هرچیم جواب سربالا بدم متوحه نمیشن همش درگیرن من اصلا کاری ب کسی ندارم از طرفی حوصله این حرکنا هم ندارم هرچیم بکم از رو نمیرن جوابم بدم حرف بارم میکنن باز همونن تو روخدا بگید من چطوری از انرژی منفیشون بیرون بیام چون یه حس ناراحتی و غمی بهم دست میده ارتباط زیادی باهاشون منم الان ۳۱ سالمه دو تا بچه دارم دوس دارم برا خودم زندگی کنم نمیزارن ک نمیزارن😞

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
هر کدوم باشن اذیت کنندست واقعا تا جایی که میتونی اهمیت نده

من پیششون انرژی منفی میگیرم و نمیخوام زندگیم اینجوری پیش بره ولی اینا دست از سرم بر نمیدارن خسته ام بعد ۱۴ سال ازدواج 

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم 

باز شما شرایطتت بهتره زنگ میزنن امار میگیرن 

من که مجردم سرکار میرم اختیار ندارم حقوقم رو خرج کنم دائم دخالت میکنن پولت رو چیکار کردی چرا ولخرجی چرا پس اندازی نداری و.....

علت روانشناسیش طرحواره وابستگی والدین 

درکت میکنم باز شما شرایطتت بهتره زنگ میزنن امار میگیرن من که مجردم سرکار میرم اختیار ندارم حقوقم رو ...

خواهر من دیگه سومیمم تو راهه دائما ب همه چیم کار دارن. من بچه کوچیک دارم خونم تمیز نباشه سرزنش میکنن همش دنبال چیزای منفی هستن مم دوس دارم ک زندگیم اینقدر با ناراحتی و زجر و غصه نباشه خسته شدم اینقدر افسردم ک دارو میخورم ولی چون ادمای سمی دورم هستن خوب نمیشم😭

متوجهم عزیزم ، ارتباطتونو کم کنید

دلم براشون میسوزه خیلیم کمکن ولی من دوس ندارم از ناراحتی موهام همه سفید شده…. کاش رها شم

دلم براشون میسوزه خیلیم کمکن ولی من دوس ندارم از ناراحتی موهام همه سفید شده…. کاش رها شم

سخته میفهمم کاش رک‌و پوست کنده میگفتی که دوست ندارم همش خوب و بد برام تعیین کنید ما خودمون دوتا تصمیم گیرنده ایم

سخته میفهمم کاش رک‌و پوست کنده میگفتی که دوست ندارم همش خوب و بد برام تعیین کنید ما خودمون دوتا تصمی ...

بارها گفتم گوش نمیدن ، والا ک شوهرم خیلی خوبه در برابر برخوردای اینا