2777
2789

دو طرف چشمم برآمدگی داره و رد سفید بنظرتون الان برم لیزر با کرم بزنم تاثیر داره یا باید همون موقع اقدام میکردم؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

از مشاور پوست مشورت بگیر 

ولی بنظرم الانم میشه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بلفا راضی  هستی منم میخام برم فعلا دو دلم

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

از مشاور پوست مشورت بگیر ولی بنظرم الانم میشه

باشه عزیزممم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه عزیزممم مرسی

قربونت 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

از بلفا راضی هستی منم میخام برم فعلا دو دلم

بله گلمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از بلفا راضی هستی منم میخام برم فعلا دو دلم

جای خوب برو

چون‌پشت پلک حساسِ اگه بخیه ها جاش بمونه و یا زیاد از پوست پلکت برداره هیچطوری قابل جبران و ترمیم نیست

من اینکارو چندسال پیش انجام دادم چسم چپم موقع خواب کامل نمیبنده و دچار خشکی قرنیه شدم

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌