یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صبر کن فعلا بذار بزرگ تر شه تا 4 سالگی وقت داری هروقت خودتو بچه از هر لحاظ اماده بودی بگیر از پوشک باور کن من پسرم 4 سالگی امادگی شو پیدا کرد خودش قشنگ بهش یه روزه یاد دادم و یاد گرفت هیچ دردسری هم نداشتم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشاالله به سلامتی و راحت بگذرونی بارداری رو ... اصلا سخت نگیر به بچه ت پوشکش نکن و تا چند روز هر نیم ساعت یه بار سرپا بگیرش بعد کم کم تایم میاد دستت که چه موقع ببری دستشویی ... بعدم کم کم از خودش بخوا بهت بگه ... هر چقد که دیر گفت و جیش کرد خونه سخت نگیر ...آرامش داشته باش بچه به راحتی همکاری میکند اما اگر سخت گیری کنی بچه برای اینکه بهت نشون بده حس لجبازی رو باهات همکاری نمیکنه
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
وآلا چون اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم نمیدونم پریودم کی بود ،از اسفند حساب میکنم یک و نیم ماهم میشه
عزیزم شما که بیشتر سر در میارید میشه راهنماییم کنید؟من از اسفند تا حالا پریود نشدم،نه روز بعد از پریودم بی بی چک زدم یه هاله ی خیلیییی کمرنگ شد و دوازده روز بعد آزمایش دادم کمتر از دو بود و گفت منفیه، ممکنه بتام بالا رفته باشه؟آخه سونو هم دادم گفت علائمی از حاملگی نمیبینم