2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نتونی الان راننده اتوبوس زن هم داریم خیلی خوبه میتونی بگیری ...من دارم ولی بکارم نمیاد صرفا همین ...

منم خیلی هدفم کار با سنگین نیست دوست دارم یاد بگیرم کلا علاقه دارم ب رانندگی

چرا نتونی الان راننده اتوبوس زن هم داریم خیلی خوبه میتونی بگیری ...من دارم ولی بکارم نمیاد صرفا همین ...

مرسی که تخریب نکردید آخه تو خیابون که پیش فرض آقایون اینه خانمها راننده نمیشن 

اخر این ماه میرم سر کلاس همشون آقا هستن واقعا برام سخته 

عروس عمه من گاهی با شوهرش میرفت جاده ماشین سنگین داشتن میگفت شبا من رانندگی میکنم همسرم میخابه روزا ...

چه جالب،  اینطوری میشه کار کرد ولی خب من شوهرم راننده یا سنگین سوار نیست بچه دار هم هستم فکر نکنم بشه کار کرد

شوهرم خیلی مشتاقه من پایه دو بگیرم درصورتی که تو پایه 3اصلا کمکم نکرد و نتونستم رانندگی کنم میگه 2بگ ...

جدا؟من رفتم آموزشگاه برای پایه دو همه آقا بودن وای اینقدر خجالت کشیدم 😂 اومدم گفتم من چجوری بین اینهمه مرد برم کلاس 

بعدم اینا همشون استادن من سواری هیچ مشکلی ندارم ولی ون و مینی بوس و اینا تا حالا نروندم