2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا؟من رفتم آموزشگاه برای پایه دو همه آقا بودن وای اینقدر خجالت کشیدم 😂 اومدم گفتم من چجوری بین این ...

چه استادی همشون میفتن. ولی شوهرم میگفت یه زنه بود باشوهرش میومد متأسفانه باسن بزرگی هم داشته مانتو کوتاه میگفت اون میاد ازکنارمردا رد میشه همه نگاها به اونه. سعی کن خیلی گشاد بپوشی

چه استادی همشون میفتن. ولی شوهرم میگفت یه زنه بود باشوهرش میومد متأسفانه باسن بزرگی هم داشته مانتو ک ...

اره قطعا تئوری و فهمش رو راحت میگیرم 

عملی هم باید تمرین کنم 

از همون محیطش خوشم نمیاد همشونم گولاخن😂 

سواری کاری نداره بخدا فقط دو ماه هر روز دو سه ساعت رانندگی کن ببین چی میشی

خب آره ولی من اوایل نمیتونستم درست استارت بزنم زورم نمی‌رسید دستی رو بلند کنم جهت دنده ها رو قاطی میکردم جای کلاج ترمز رو هم قاطی میکردم😂😂

ولی پدرم با صبر و حوصله به من یاد داد البته آموزشگاه هم میرفتم ولی بازم..😂😌

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

خب آره ولی من اوایل نمیتونستم درست استارت بزنم زورم نمی‌رسید دستی رو بلند کنم جهت دنده ها رو قاطی می ...

همش تمرینه 

من الان بخوام بهت یاد بدم بلد نیستم یاد بدم ولی غریزی و خودکار همه این کارهارو انجام میدم 

قدرت بدنی خیلی کمک کننده است یکم ماهیچه بساز باشگاه برو اعتماد بنفست میره بالا 

من قبل از عید پایه 2 گرفتم. آئین نامه برای پایه 2 حذف شده. هزینه اش حدود 10 تومن شده بود. اتفاقا یه خانمی هم بود که اومده بود پایه 2 بگیره.

بنظرم سخت نبود. 8 جلسه آموزش ایسوزو و 8 جلسه آموزش مینی بوس میرید. البته بستگی به شهرستانی که آزمون میدید هم داره. مثلا شنیدم شهرستان کناریمون آزمون شهر رو خیلی سخت تر میگیرن.

مواردی که آموزشگاه باید به شما یاد بدن اینها هستن:

s6.uupload.ir/files/1_p8sr.jpg

چندسالگی به بعد میشه گرفت؟

بیست و سه ب بعد فک کنم میشه گرفت من ک سنم زیاده زیاد به اینچیزا دقت نکردم یادمم نیس چندین ساله میگذره

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....