2777
2789
عنوان

پک کارما شکن

68 بازدید | 5 پست

یعنی تو اینستا یه دوره های میفروشن که آدم به عقل خودش شک میکنه تازه یه سریاهم میخرن اینش جالبه😐امروز تو اکسپلورم یه خانومی دوره کارما شکن میفروخت 

بعد پیام گذاشته بودن تو رضایت مشتری که اره چندسال پیش یکی منو نفرین کردو داشتم طلاق میگرفتم و خریدم و زندگیم برگشت این یه مدلشه 

کلی پیام بود خداروشکر درجا بلاکش کردم

چرا با پیشرفت تکنولوژی بلانسبت ما داریم بی عقل میشیم

نود درصد اینستا رویا فروشیه😐😐

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی در مورد امضات نمیدونم منم همیشه میگفتم نباید گفت اصفهانی ها خسیسن هیچوقت توهین نکردم تا اینک قضیه اب یزد پیش اومد واقعا کار درستی نیست ب هموطن خودت اب روش ببندی 1800میلیارد ضرر زدن ب یزد ک میتونست این هزینه خرج شهر یزد بشه حالا از شهرای دیگ دارن اب میدن یزد  عوا ندارما ولی واقعا اینجوریم نباید باشن یکی میگفت تو همین نی نی سایت واسه اینکارشونم شده هیچوقت زاینده رود رود نمیشه و خشک میمونه 

دعوا نکنیا چند وقت بود این حرفا تو دلم بود امضاتو دیدم گفتم