2777
2789
عنوان

سلام بگید چجوری رل بزنم

401 بازدید | 46 پست

دوستان من خودم طرفدار ازدواج سنتی هستم ولی چند وقتیه به این پی بردم دوره دختر خونگی گذشته اگر خودت شوهرتو پیدا نکنی تنها میمونی حالا بجز تک و توک اطرافم همه یا رلشون دارن ازدواج میکنن من 24 سالمه برای شروع از کجا باید رل پیدا کنم ؟ 

خواهشاً خواهرانه بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به تو نصیحت رل نزن 

پسرایی که رل میزنن کارشون رل زدن هست و با دختر های زیادی بودن و ولشون کردن فقط سو استفاده و اتلاف وقت احتمال به ازدواج رسیدن رابطه کمه تازه چشمشون مثل رادار تو خیابون و .. میچرخه و  احتمال خیانت بعد ازدواج هم بالاست

خواهرانه بهت می گم آمار نشون داده حدودا 70 خورده ای درصد از پسرا دوستی رو مبحثی جدا از ازدواج می دونن در حالی که 80 و خورده ای درصد از دخترا دوستی رو مقدمه ازدواج میدونن این یعنی چی؟ یعنی تو به قصد ازدواج دوست میشی ولی پسر اینطوری نیست حتی اگه 5 تا دوست دختر هم داشته باشه برای زن گرفتن میره سراغ یکی دیگه از طرفی اگه به ازدواج هم ختم بشه اول اینکه خیلی طول میکشه(مثلا من خیلی ها رو میبینم 4 سال 5 سال اینا دوستن ولی هنوز ازدواج نکردن آخرش هم از هم جدا میشن و به هیجا نمیرسه) هم اینکه اگه به ازدواج ختم بشه ممکنه یکی از طرفین پارانویید(شکاک) بشه چون میگه این با من دوست بود پس می تونه با کس دیگه ای هم دوست بشه و... اینایی که من میگم از خودم نمیگم 

نگاه نکن الان دور و برت خیلیا رل دارن باید ببینی آیا به ازدواج هم ختم میشه؟ اگر به ازدواج ختم شه خوشبخت هم میشن؟ 

جمعیت داره سمت اشتباهی میره خیلیا هم دارن نتیجش رو میبینن تو با طناب بقیه نرو تو چاه