2777
2789
عنوان

سركلاژ تو كلينيك 😰

448 بازدید | 49 پست

سلام 

من الان چهارده هفته هستم 

دكتر تشخيص داده سركلاژ كنم 

البته بيمارستان نه!!!!كلينيك 

من نميدونم شوايط كلينيك چيه !!!!

امروزم جمعه اس 

فردا صبحم بايد بستري بشم 

نميدونم چي ببرم همرام 

كارخاصي بايد بكنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت جفت وجنین چطوریه ک گفته سرکلاژ؟بچه چندمه؟؟؟ممنون میشم بگی

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

سلام مگه طول سرویکست چنده؟ی چندتا دکتر دیگه ام برو وقتی استراحت مطلق باشی چیزای سنگین بلند نکنی تا هفته ۲۰ طول سرویکست میره بالا

اگه نرفت بکن 

دکترو ول کن 

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️
سلام مگه طول سرویکست چنده؟ی چندتا دکتر دیگه ام برو وقتی استراحت مطلق باشی چیزای سنگین بلند نکنی تا ه ...

اخه بچه قبلي بيست و پنج هفته دهانه رحمم باز شده بود 

الانم استراحت مطلقم 

جفتم پايينه  سابقه زايمان زودرس دارم

منم جفتم پایینه همش استراحتم

میخواست کنه رفت بالا طول سرویکسم

ببین طول سرویکست ۳۱ ام بشه‌دیگه نمیخواد

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️
جفتم پايينه  سابقه زايمان زودرس دارم

ممنون انشالله بسلامتی

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
منم جفتم پایینه همش استراحتم میخواست کنه رفت بالا طول سرویکسم ببین طول سرویکست ۳۱ ام بشه‌دیگه نمیخ ...

کسی که سابقه زایمان زودرس داره اندازه طول سرویکس مهم نیست 

چون با بالا رفتن سن بارداری دهانه رحم باز میشه