2777
2789
عنوان

چجوری کل مهریه مو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3973 بازدید | 53 پست
وکیل نگرفتی ؟  ایرانه دیگه همینه. بهمون ظلم میشه همیشه

ن سنم کم بود خیلی مشکل عصبی پیداکرده بودم خانوادم گفتن بیخیال مال دنیافقط جداشو بخدا خیلی دلم میخاس تاوان کاراشوبامهریه بگیرم نزاشتن

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
مگه نصف اموال مرد مال زن نمیشه وقت طلاق

خوب عزیزم ایشون چیزی به نام ندارن که 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بگیرش زیر باد کتک بزن لهشکن  بعد تف کن تو صورتش آشغال رو 😔😔

بعد بره بگه زنم تعادل روانی نداره و به همین راحتی ی مارک دیگه بزنه به زن بدبخت؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعدشم مردی ک اینقد ثروتمنده یعنی شغل و درامد ملیونی داره وقتی همچین شغل و درامدی داره چطور دادگاه & ...

وقتی یه مرد نشسته پشت میز محاکمه بهتر از این نمیشه😕

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
خونه ای ک توش زندگی می کردن

حتما به نامش نیست که نتونسته توقیف کنه دیگه

بعد بره بگه زنم تعادل روانی نداره و به همین راحتی ی مارک دیگه بزنه به زن بدبخت؟

اعصابم خورد بود عزیزم نظر منه نیازی به ریپلای شما نیست ممنون 👌👌👌😲

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

استارتر توفقط باید س نفر ازدروهمسایه ویااشنا روببری ک شهادت بدن ایشون ازنظرمالی میتونن مهریه شماروباشرایط بهتربدن

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
وقتی یه مرد نشسته پشت میز محاکمه بهتر از این نمیشه😕

دقیقا

مگه نصف اموال مرد مال زن نمیشه وقت طلاق

عزیزم مگه ما تو سوییس زندگی میکنیم؟؟؟حرفا میزنیا...نصف اموال نخواستیم ی چیزی هم دستی ب این مردا میدی ک ولت کنن تموم نمیکنن ک

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

عزیزم این جا ی وکیل هست با نام کاربری کتی جون پیداش کردی ازش سوال کن اگه نشد تو نت سرچ بزن اطلاعات خوبی پیدا میکنی کاش وکیل بگیری وکلاراه و جاه دادگاه ها رو بهتر بلدن.یکی از اقوام ما تو عقد جدا شد پسره نه کاری داشت نه چیزی ب نامش بود ولی مادرش ماهی ی سکه رو میده بهش وکیلت باید خوب باشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

بايد ليست اموالي ك بنامش بوده و همين اخيرا زده ب نام نزديكانش ب دادگاه ارائه بدي اگه كپي از سندش داري در زماني ك ب اسمش بوده بايد ارائه بدي

اينا رو يكي از خانوما گفت

و بدون وكيل فكر نكنم اصلا خودت از پسش بر بياي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم