2777
2789
عنوان

دلم عروسی میخواد ولی پول نداریم 😔

252 بازدید | 27 پست

پولمون در حدی میرسه که یه جشن شیرینی خوری گرفت تو تالار نه ولی از یه طرف میگم زشته چند نفرم اینجا اینطوری گرفتن نمیدونم چه کنم دلم جشن میخواد نه فقط آتلیه و کلیپ 

شما بودین اینطوری میگرفتین

من هیچ نوع جشنی نداشتم نه بله برون نه عقد نه نامزدی نه عروسی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی دانشگاهم یه جشن جدا برای همکلاسی های دانشگاه گرفت ولی بعدش در به در وام بود که قرض همسر بنده خداش رو پاس کنه .میدونست همسرش نداره بازم برای شام و شیرینی بهش فشار آورد. 

چرا؟؟

هم لجبازی دوتا خانواده هم قهرشون باهم هم حمایت نکردنشون و بی پولی خودمون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ازدواج آسان 

یه کمپین هس یا یه گروه که با قیمت کم ی عروسی اوکی میگیره 

اینو من از اطرافیانم شنیدم شهر شیرازم و داخل سایت دیوار ک میزنی برات میاره 

یه جور قرارداد هست که با ی نفر میبندی برا 200 نفر مثلا 50 ملیون میدی باغ تالار شام و میوه و لباس عروس و آرایشگاه عروس و داماد و همه چیز با خودشونه درمورد اون تحقیق کن من اطلاعاتم در همین حده 

اونا دیگه با 50 ملیون به فرض برات یه عروسی اوکی میکنن

امان از دست این خانواده هاالهی خوشبخت باشید جشن و..میگذره مهم خوشحالی دونفره

قربونت عزیزم کلا صفر تا صد همه چی با خودمون بود از روز خواستگاری من حتی جعازم نیاوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40