2777
2789

چه چيزايي مهمه

من دخترم ٢/٥ سالشه

تازه ميخوام بذارمش مهد چون خيلي حوصله ش سر ميره تو خونه

امروز رفتيم يه مهدي رو ديديم ولي حس كردم خيلي شلوغ بود همسرم گفت خوبه ولي من استرس گرفتم نكنه مراقبش نباشن

یدونه بچه دارین؟ چرا خودتون سرگرم نمی‌کنید. الان نیاز داره کنار شما باشه

چون شاغلم

با همسرم شيفتي نگه ميداريم و يه روزايي مامانم

ولي حس ميكنم خيلي حوصله ش سر ميره

همش ميگه بيا بازي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادر یکی دیگه از بچه ها صحبت کن

پسر من از دو سالگی میره، مربیشون باید خوب باشه که بتونه کنترل کنه

محیط مهد رو هم چک کن،مثلا در ورودی رو باز ول نکنن،بخاری و هیتر دم دست بچه نباشه، آب خوردن برای بچه ها بذارن دم دست

مهد پسر من هر روز عکس و فیلم هم ازشون میذاره کانال

تعداد زیادی بچه توی یه اتاق نباشن. برای هر شش بچه حداقل یه مربی باشه‌. آموزشها متناسب با اصول فکری شما باشه. بچه‌های با اختلاف سنی زیاد رو توی یک گروه نذارن.

روزای اول یکسره نبرش. از زمان کم شروع کن تا با مرور عادت کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم بچم تقریبا اخرای دو بود گذاشتمش خیلی روی روابطش تاثیر گذاشت صحبت کردنش بهتر شد چیزای جدید یاد گرفت و کلا خوب بود البته مهدی که گذاشتم زیاد شلوغ نبود و صرفا فقط برای سرگرمی و روابط عمومیش گذاشتم نه اینکه حتما چیز خاصی یاد بگیره

چون شاغلمبا همسرم شيفتي نگه ميداريم و يه روزايي مامانمولي حس ميكنم خيلي حوصله ش سر ميرههمش ميگه بيا ...

این سن طبیعیه. 

مربی کودک بگیر به عنوان پرستار بیاد خونه مادرتون. تو محیط خونه باهش بازی کنه. 

چون سنش کمه مهد ممکنه زود مریض بشه. 

یکی از آشناهای ما شاغله. اونم دنبال مربی کودک هست بیاد خونش

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
منم بچم تقریبا اخرای دو بود گذاشتمش خیلی روی روابطش تاثیر گذاشت صحبت کردنش بهتر شد چیزای جدید یاد گر ...

نه منم هدفم اموزش نيست

ميخوام بهش خوش بگذره و احساس تنهايي از نبود من نداشته باشه