2777
2789

تو رو خدا بهم  کمک کنید یکی برام سرکتاب قرآنی برداره ببینم چم شده😭

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینترنت هست با

نه یکی باشه که بعدا هم بهم کمک کنه من از این دعانویسا خوشم نمیاد وگرنه میرفتم پیششون اونا همش دعا میدن که قرآنی نیستن

عزیزم بیخیالباید خیییییلی خیلی آدم پاکی و با خدایی باشه وگرنه.... تاپیک مو بخون متوجه شی

آره منم همینجور ادمی دلم میخاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8598475/میدونستید-با-گرفتن-سرکتاب-اَجِنه-رو-وارد-زندگیتون- ...

مرسی عزیزم از اینکه گفتی خدا خیر بهت بده

نه یکی باشه که بعدا هم بهم کمک کنه من از این دعانویسا خوشم نمیاد وگرنه میرفتم پیششون اونا همش دعا می ...

دعانویس نیس که.. گفته واسه سرگرمیه ولی بعضی حرفاش در مورد من درست بود.. تو اینترنت میزنی سرکتاب انلاین.. اسم خودتو میگی ومامانت

نکن اینکارو

تا حالا نرفتم دنبال این کارا فقط میخاستم یه آدم پاک باشه که مشکلمو بگه 

دعانویس نیس که.. گفته واسه سرگرمیه ولی بعضی حرفاش در مورد من درست بود.. تو اینترنت میزنی سرکتاب انلا ...

مرسی لطف کردین خدا خیرتون بده 

تا حالا نرفتم دنبال این کارا فقط میخاستم یه آدم پاک باشه که مشکلمو بگه

عزیزم ..اینکارو خودت انجام بده ..ایه الکرسی و چهار قل و قدر و بخون و نیت کن به خدا مشکلت و بگو شانسی قرآن و باز کن بعد بگو خدایا این صفحه به خواست تو باز،میشه پس جواب سوالم باشه جوری ک بفهمم باز،کن معنی شو بخون هر چیزی اومده بود انجام بده 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
عزیزم ..اینکارو خودت انجام بده ..ایه الکرسی و چهار قل و قدر و بخون و نیت کن به خدا مشکلت و بگو شانسی ...

فدات مرسی😍