2777
2789

زیااااااااااد😂😐🤨آخریم باز داشتن سنگ مینداختن نه نه نه ولی زدم کولی بازی کار خودمو کردم و اصلا پشیمون نیستم 😌

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میتونم بپرسم چی ؟؟ چون منم سر یه جریانی به مشکل توردم

اخری خواستم تولیدی بزنم عزیزم بازم گفتن ن ن ن تازه شوهرمم اضافه شده بود بهشون با هزار تا کولی بازی دعوا و چندین روز قهر بالاخره کار خودمو کردم مادر و پدر و خانواده تا یه جایی صلاح آدم میدونن آره همیشه صلاح آدم میخوان ولی جای ما نیستن 😁🥰😘موفق باشی عزیزم به بهانه آبرو فلان فلان اونقدر اونم دختر جلو آدمو میگیرن

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻