2777
2789

من انجام دادم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اره

عمه ی من 

اصلا هم بهش نیومده انگار همش با تعجب ادمو نگاه میکنه 😳

اینجوریه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوتاکس یا لیفت

بوتاکس کرده بود 

شایدم در کنارش لیفت هم کرده 

ب ما هیچی نگفت ولی چشماش خیلی ورم کرده بود و کشیده شده بود 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خوبه عزیزم راضی هستی؟

اره خوبه راضیم 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بوتاکس بالیفت چه فرقی میکنه؟

لیفت ماندگاری بیشتری داره تا بوتاکس 

بوتاکس بالیفت چه فرقی میکنه؟

بوتاکس تزریقی هست و بعد جا میفته

لیفت یه کشیدگی میده ب صورت 

بوتاکس کرده بود شایدم در کنارش لیفت هم کرده ب ما هیچی نگفت ولی چشماش خیلی ورم کرده بود و کشیده شده ب ...

انگار اونجور ک میگی لیفت کرده

فقط با لیفت شقیقه اس ک چشما حالت تعجب میشه ادل

کاربری قطع دسترسی~