2777
2789

یه غرفه دار توی باسلام پیدا کردم که شلف پی وی سی میسازه قیمت های کارهای غرفه اش هم مناسب بودن.یه شلف دو طبقه دویست تومنی داشت ولی کوچیکه بود بهش گفتم عین همینو بساز یه چهار پنج سانت به طبقه هاش اضافه کن که جادار تر باشه میگه میشه ۴۵۰ 🤣🤣🤣🤣🤣

میگم یعنی با همین چند سانت اضافه ای که من میگم میتونی یکی دیگه عین همینو بسازی که داری قیمت دوبرابر میگی؟!😐

میگه پشتی میذارم براش واسه همون گرون میشه ورگرنه بدون پشتی اصلا نمیشه بسازیش جالب اینه که هیچ کدوم از کار های فروش رفته اش پشتی نداشتن 😐چجوری حالیش کنم اخه؟!هی حرف خودشو میزنه.

خوب اول قیمت نمیکنید مگه؟

من میگم اینو این سایزی بسازید چقدر درمیاد بعد که به نظرم خوب بود سفارش رو قطعی میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب اول قیمت نمیکنید مگه؟من میگم اینو این سایزی بسازید چقدر درمیاد بعد که به نظرم خوب بود سفارش رو ق ...

خب گفتم‌که میگه ۴۵۰ 

عین همونو خودش آماده کرده با چهار سانت پهنای کمتر گذاشته تو غرفه میگه ۲۰۰ بعد برا همین یه تیکه اضافه من داره دوبرابر میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گفتم‌که میگه ۴۵۰ عین همونو خودش آماده کرده با چهار سانت پهنای کمتر گذاشته تو غرفه میگه ۲۰۰ بعد بر ...

خوب بگو ممنون گرون میشه تمام

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب بگو ممنون گرون میشه تمام

اخه چوب هم بخوام بگیرم خیلی گرون میشه 

آشپزخونه بهم ریخته اس از این نظم دهنده ها خیلی لازممه 

این خوب بود فقط قیمت های اینم دیوونه شده😂

اخه چوب هم بخوام بگیرم خیلی گرون میشه آشپزخونه بهم ریخته اس از این نظم دهنده ها خیلی لازممه این خوب ...

الان همه دیوونه شدن خواهر

ببین دوتا از همون دویستی سفارش بده