2777
2789

سلام دوستان الان تقریبا یکماه خونریزی دارم 

۱۷ روز بود رفتم دکتر آمپول زدن قطع شد ولی باز یک هفته و نیم بعد پریود شدم رفتم پیش ماما سونوگرافی نوشت گفت تنبلی داری بعد قرص ال دی داد گفت بخور قطع بشه 

دیروز خوردم خونریزیم قطع شده ولی همش تهوع دارم بالا میارم 

می‌خوام دیگه نخورم حس میکنم بدنمو بهم ریخته 

چیکار کنم تورو خدا بگید اگه میدونید 

فداتشم دکتر نتونسته ، ما چی بگیم؟

برو پیش یه دکتر دیگه که معروف تر و حاذق تره .

ان شاالله خوب میشی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشنایانم یه مدت اینجور شده بود

خونریزی شدید که قطع نمیشد، یه عالمه هم آزمایش داد

آخر سر بهش گفتن از کم خونیه و دچار کم خونیه شدیده

پیگیر اون شد کاملا برطرف شد

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من ی ماه مدام خونریزی داشتم بعد چندتا دکتر رفتم میخاستن آمپول بزنن قطع شه اجازه ندادم دیگه رفتم پیش ی دکتر ک خیلی حالیش بود گفت دیواره رحم زخیم شده ی قرص داد خوردم قطع شد بعد ماه بعد ک پریود شدم دیوارهه ک زخیم بود کنده شد اومد از اون روز پریودیم تایمش و همه چیش خوب شده