2777
2789

سلام بچه ها من تقریبا ۲ ماه پیش بود یه مقدار پول نقد داشتم سکه خریدم اونم تو اوج گرونی پشیمونم شده بودم ولی دیدم دوباره کلی رفت بالا....ولی الان که در جریان هستید اومده پایین کمی الان بفروشم ضرر نمیکنم ولی میترسم پایین تر بیاد ضرر کنم از اون طرف میگم شاید دوباره بره بالا نمیدونم واقعا پولشو هم نیاز ندارم واسه خرید خونه گذاشتم کنار اگه خدا بخواد.چیکار کنم بنظرتون

خدایا شکرت

میره بالا نیاز نداری نفروش

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش،کن موقع خرید خونه بفروش به قیمت روز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم حالا بفروشی پولشو بزاری تو بانک خرج کنی 

انگار یادت هم نباشه سکه ای داری و این اولین بار نیست که میاد پایین ، مطمین باش میره بالا 

من که شوهرم رو کشتم ماشینمو بفروش برام طلا بخر گوش بحرفم نشد

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

اینو همیشه یادت باشه طلا هیچوقته هیچوقت پایین نمیمونه فقط وقتی میخواد بره بالا به اصلاح میکنه یه ضره ...

نه عزیز لازم ندارم اگه خدا بخواد خونه بخریم بفروشم 

همسرم میگه فکر کن نداشتی

خدایا شکرت