2777
2789
عنوان

خاستگار

94 بازدید | 15 پست

به نظرتون قبول کنم؟ 

سنش ۳۲ خونه داره ماشین داره قدش متوسط مغازه داره

شغلشم ساخت و سازه

قیافشم خییلی معمولیه واینکه تحصیلاتش تا سوم ابتدایی

اخلاقشم که داریم صحبت میکنیم ببینم چطوره

خودمم۲۱سالمه از نظر بقیه قیافم خوبه وتحصیلاتم فوق دیپلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات چقدر واست مهم؟ خودت دختری هستی ک ترجیحت شوهر و زندگی ایناست ؟ یا درس و شغل و پیشرفت و موفق ش ...

من هم دوس دارم پیشرفت کنم هم کنارم کسیو داشته باشم که به پیشرفت هم کمک کنیم وخیلی میترسم از ازدواج که آدمش نباشه یه وقت

تحصلات رو هم دودلم

با اختلاف سنی مشکل نداری؟تفاوت فرهنگی ندارید؟اینطوری نمیشه نظر داد

با سنش مشکل ندارم. 

از آشنا هاش اختلاف فرهنگی نداریم واینکه یکم حساسه میگه پیش بزرگا مراظب رفتارت باشو.... 

با سنش مشکل ندارم. از آشنا هاش اختلاف فرهنگی نداریم واینکه یکم حساسه میگه پیش بزرگا مراظب رفتارت باش ...

از چه نظر میگه مواظب رفتارت باش؟

منم معتقدم احترام بزرگترا واجبه 

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

خودشم حساسه میگه همه باید مواظب رفتارت باشی پیش مردا وبزرگای فامیل بلند بلند نخندی بلند بلند حرف نزن ...

دختر مطیع و زن خانه داری هستی؟ از اینا ک صرفا شوهر و بچه میخوان؟ اگه اره جواب مثبت بده