moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 عنوان خاستگار 94 بازدید | 15 پست به نظرتون قبول کنم؟ سنش ۳۲ خونه داره ماشین داره قدش متوسط مغازه دارهشغلشم ساخت و سازهقیافشم خییلی معمولیه واینکه تحصیلاتش تا سوم ابتداییاخلاقشم که داریم صحبت میکنیم ببینم چطورهخودمم۲۱سالمه از نظر بقیه قیافم خوبه وتحصیلاتم فوق دیپلم 1404/01/19 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24100 تحصیلات چقدر واست مهم؟ خودت دختری هستی ک ترجیحت شوهر و زندگی ایناست ؟ یا درس و شغل و پیشرفت و موفق شدن!؟اگه تحصیل مهم نیست و انتخابت ازدواج ایناست که باهاش اشنا شو
بانوی_خوش_سخن عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1634 با اختلاف سنی مشکل نداری؟تفاوت فرهنگی ندارید؟اینطوری نمیشه نظر داد سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 با تحصیلاتش مشکلی نداری؟ دارم یکم و آپشنای دیگه ام داره که دودلم
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 تحصیلات چقدر واست مهم؟ خودت دختری هستی ک ترجیحت شوهر و زندگی ایناست ؟ یا درس و شغل و پیشرفت و موفق ش ... من هم دوس دارم پیشرفت کنم هم کنارم کسیو داشته باشم که به پیشرفت هم کمک کنیم وخیلی میترسم از ازدواج که آدمش نباشه یه وقتتحصلات رو هم دودلم
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24100 من هم دوس دارم پیشرفت کنم هم کنارم کسیو داشته باشم که به پیشرفت هم کمک کنیم وخیلی میترسم از ازدواج ک ... بنظرت وقتی خودش سوم ابتدایی اجازه میده مثلا شما تا فوق لیسانس بری؟؟
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 بنظرت وقتی خودش سوم ابتدایی اجازه میده مثلا شما تا فوق لیسانس بری؟؟ یکم مشکل داره ولی مشکلش اینه که میگه به کارای خونه برسی نهار و اینا سروقت باشه
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 تحصیلات چقدر واست مهم؟ خودت دختری هستی ک ترجیحت شوهر و زندگی ایناست ؟ یا درس و شغل و پیشرفت و موفق ش ... درحال حاضر هم دانشجوام
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 با اختلاف سنی مشکل نداری؟تفاوت فرهنگی ندارید؟اینطوری نمیشه نظر داد با سنش مشکل ندارم. از آشنا هاش اختلاف فرهنگی نداریم واینکه یکم حساسه میگه پیش بزرگا مراظب رفتارت باشو....
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24100 یکم مشکل داره ولی مشکلش اینه که میگه به کارای خونه برسی نهار و اینا سروقت باشه همچین ادمی به شما اجازه پیشرفت نمیده
بانوی_خوش_سخن عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1634 با سنش مشکل ندارم. از آشنا هاش اختلاف فرهنگی نداریم واینکه یکم حساسه میگه پیش بزرگا مراظب رفتارت باش ... از چه نظر میگه مواظب رفتارت باش؟منم معتقدم احترام بزرگترا واجبه سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
moonnnshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 298 همچین ادمی به شما اجازه پیشرفت نمیده خودشم حساسه میگه همه باید مواظب رفتارت باشی پیش مردا وبزرگای فامیل بلند بلند نخندی بلند بلند حرف نزنی
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24100 خودشم حساسه میگه همه باید مواظب رفتارت باشی پیش مردا وبزرگای فامیل بلند بلند نخندی بلند بلند حرف نزن ... دختر مطیع و زن خانه داری هستی؟ از اینا ک صرفا شوهر و بچه میخوان؟ اگه اره جواب مثبت بده