2777
2789

سلام دوستان

یکی از نزدیکانم دختر۱۶ساله ست و مشکل شنوایی داره عمل کاشت حلزون انجام داد و کل خانوادشون درگیر همین مشکل هستن

حالا برای این دختره یه خواستگار۲۷سال اومده که از قضا اونم تقریبا از فامیل های دور ما هستن 

پدر و مادر دختره راضین ولی خودش نه الان بهم گفتن من برم باهاش صحبت بکنم (من رابطه خوبی با دختره دارم)تا راضی بشه

جوابم بهش این بود ک دلم نمیخواد کسی مجبور به کاری کنم من فقط براش شفاف سازی میکنم تا بهتر تصمیم بگیره 

درضمن وضع مالی خانواده دختره خیلی بهتر از پسر ست و دختره تقریبا تو رفاه کامل بوده

نظره شما چیه؟

بنظرتون مناسب هستن؟؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر سن ازدواجش نیست اصلااصلا پیشنهاد نمیکنمفاصله سنی زیاددختره نمیخواد فکر کنم عقلش از بقیه بزرگترا ...

درسته سنش کمه منم زیاد موافق نیستم

ولی با شرایطی ک داره خانوادش حس میکنن این بهترین گزینه چون از خواستگاری ک اومده شناخت کامل دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

من باشم اصلا دخالت نمیکنم اول اینکه سنش خیلی کمه دوم از نظر وضعیت مالی مناسب نیستند و دختره اذیت میش ...

موافقم با حرفت

من هر با هردو معاشرت کردم واقعا از لحاظ رفتاری هم بهم نمیخورن

فقط پدر مادرش حس میکنن با توجه به شرایطش شاید بهترین گزینه اینجاهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

درسته سنش کمه منم زیاد موافق نیستمولی با شرایطی ک داره خانوادش حس میکنن این بهترین گزینه چون از خواس ...

همین که شناخت دارن ۶،۷ سال دیگه میشه خار تو‌چش خودشون

آدما همیشه یه جور نمیمونن که

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
میشه دلیلشم بگی؟

اولا دختر سنش کمه ،دوما وضع مالیشون بهتره و پسر حتما بخاطر وضع مالیشون میخواد ازدواج کنه ،سوما من هیچوقت دونفر باهم آشنا نمیکنم لقمه بگیرم چون یروز به مشکل بخورن منو تف و لعنت میکنن

موافقم با حرفتمن هر با هردو معاشرت کردم واقعا از لحاظ رفتاری هم بهم نمیخورنفقط پدر مادرش حس میکنن با ...

با پدر مادرش صحبت کن

اولا که شاید درمان بشه

دوما که خودش باید تصمیم‌بگیره و‌وقتی راضی نیست یعنی نیست دیگه

به نظرم برو‌ رای پدر مادرش و بزن به جای اینکه با دختره صحبت کنی

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
با پدر مادرش صحبت کناولا که شاید درمان بشهدوما که خودش باید تصمیم‌بگیره و‌وقتی راضی نیست یعنی نیست د ...

عزیزم چند سال پیش عمل انجام داد تا با سمعک میشنوه ولی ارتباط برقرار کردن براش مشکله

طبق گفته شما سعی میکنم خانوادش راضی کنم 

ولی میخوام اول با دختره هم صحبت بکنم تا ببینم مشکلش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره