2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

178 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.من برای بار دوم میخوام ازدواج کنم ۳۱سالمه.ازخودم تعریف نباشه میگن خوشکل و خوش اندام هستم.۲تاهم بچه دارم .با یکی اشنا شدم قول و قرارهم گزاشتیم با دخترم مشکلی نداره.خیلی هم دلشو به دست اورده.اون پسره ازدواج نکرده ۱۵سال اختلاف داریم.میفتم به شک چیکار کنم بخاطر اختلافش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدک نیس با توجه ب اینکه دو تا بچه داری 

دیگ خودتم پخته شدی 

مشاوره اینا برو 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

کسی مخالف این ازدواج نیست؟ خانواده پسر راضین؟

پدرومادرش فوت شدن.تهرانیه.خواهراشم دخالت نمیکنن.خوشکل وخوش هیکل.خسیسم نیست این عیده خرج منو ودخترم داده برامون خونه اجاره کرده.مردونگی داره.ادم باهاش زنانگیش رشد میکنه.فقط گیرراختلاف سنی مون شدم

اصلا پختگی مرد به سن نیست 

یعنی نگو وای چون ۱۵ سال بزرگتره خیلی پخته اس با توجه به تجربه ام میگم 

بعدم ۱۵ خیلیه خب حتی با وجود بچه 

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

اخه میترسم مردم مسخره م گنن اخه میگن خوشکلی وشاغلی برات بهتررمیومد

خب ببین با سن کم طلاق گرفتی و دو تا بچه داری ، کمتر کسی قبول میکنه 

بعدم اون اقا اگ پسندته دیگ حرف مردم رو میخوای چیکار ، زندگی خودته نترس

بمونی هم مردم ی چی دیه میگن، خوشحالم میشن خیلیا ک تنها بمونی 

اگ خیلی خواستگار داری صب کن ک فک نکنم با دو تا بچه زیاد داشته باشی 

مشاوره اینام برو باهاش  

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خب پس شرایط همه رقمه جوره. خوشبخت بشید

واقعا؟انگاری مامانم ته دلم خالی کرد میگه سنش بالاس و کارشم دولتی نیست.گفتم قبلا ازدواج نکرده خودش خوبه.بهم گفت کسی مثل تو تو دلم ننشسته بودکه به فکر ازدواج بیفتم .ادم مغرور وحساسی بخاطرمن گریه هم کرده ومیگه جز تو اگه برای کسی گریه میکردم حس بدی داشتم