مگه بقیه زنا چجوری اند ؟ من با شوهرم که دوست بودیم چند سال بعد هم موقع ازدواج به خانواده ش فشار نیاوردم عروسی اصلا نگرفتیم فقط یه عقد ساده تو خونه ...عروسی هم فقط خانواده خودمو خودش بودیم لباس پوشیدم ورفتیم آتلیه عکس گرفتیم...خونه که نتونستنبراش بخرن فقط کمک به رهن خونه کردن ...حالا مادیات اصلا برام مهم نیست مهم خود شوهرم بود برام که فوق العاده خوبه .اینم بگم از نظر موقعیت اجتماعی اونا کمی پایین تر خانواده خودم هستند ..الان هم بچه دار نشدم هنوز چون آموزشگاه زدم دو ساله با کمک پدر و شوهرم ولی هنوز سود خوبی نداره ...بهرحال خاک خوری داره تا خوب بشه ..قناعت میکنم اصلا اهل آرایشگاه و لباس زیاد خریدن نیستم ...اهل دوست و رفیق و مهمونی گرفتن هم اصلا هیچکدوم نیستیم ..مادر شوهرم میگه پسرم کمک کرد تو آموزشگاه بزنی از صبح تا شب کار کرد و کمکت اجاره داد الان چرا نمیتونی پول بیاری تو خونه ... چرا بچه نمیاری و ...حالا خود شوهرم اصلا بچه دوست نداره.. یعنی من واقعا کم کاری کردم ؟
خیر عزیزم. تو هم تمام کم کاری هایی که در حقت کردن بهشون بگو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
دخالت بیش از اندازه داره میکنه من بودم جوابشو میدادم ،بچه که به خودتون مربوطه اصلا دوست ندارم حالا حالا بچه بیارین ،هزینه هم پدرم همراه شوهرم داده و باز هم یه موضع شخصی به دیگران مربوط نیست