سلام بچه ها
من دوتا دوست خیلی صمیمی داشتم در این حد که همش باهم بودیم یا سفر میرفتیم و کلی خوبی بهشون کرده بودم
جفتشونم باهام همکارن همهچیز خوب بود تا اینکه ۶ ماه پیش یکیشون رفت یه جایی از زبون من یه صحبتایی کرده بود برا منافع خودش و خانوادش برا اینکه به اون شخص حرفاشو بزنه و نمیتونسته از زبون من گفته بود و حرفای خوبیم نزده بود و فکر نمیکرد به گوش من برسه ولی چون اونا میشناختنش چقد آب زیرکاهه همون فرداش به گوشم رسوندن که پشتت اومده اینارو از زبون تو گفته ما میدونیم دروغه ولی خودتم بشناسش
موقعی که بهش گفتم کلی جا خورد و به تته پته افتاد و گفتم باید رودر رو کنی و نیومد منم از همون روز ارتباطمو باهاش قطع کردم و کلا جمع سه نفرمون پاشید و حتی ارتباطمو با اون یکی هم کمتر کردم که دوروز دیگه هم اون نخواد ضربه بزنه چون اونم مدلش و ذاتش بهتر از این یکی نیست
ولی الان همچنان تو یه محیط کار میکنیم و با اونکه ضربه زد که دیگه کلا خیلی کم حرف میزنم و با اون یکی هم فقط درحد معمولی و مربوط به کار
اون دوتا باهم اوکین ولی جو اتاقمون کلا سنگین شده چون من خیلی شور و هیجان میدادم به اتاق و الان دیگه باهاشون سرسنگینم
شما جای من بودین چه رفتاری نشون میدادین؟ همین کاری رو میکردین که من کردم و از آدمای سمی دوری میکردین یا میبخشیدین؟