2777
2789
عنوان

قضیه میلادایمانیان رو شنیدید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 60 پست
جوان ۳۱ساله شاهین دژی که دیروز قرار بود عروسیش باشه چهارروز پیش بخاطر اینکه مادرو خواهرش مخالف ازدوا ...

مادرش اینو کشت؟ چقد بعضی از ادما دارن گوه میشن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوان ۳۱ساله شاهین دژی که دیروز قرار بود عروسیش باشه چهارروز پیش بخاطر اینکه مادرو خواهرش مخالف ازدوا ...

یا خدا آدم چقدر می تونه سنگ دل باشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اخرالزمان شده بخدا پدرومادر ب بچه و بچه ب پدرومادر رحم نمیکنه اونسالم تو شهرمون ی پدر بچه اشو کشت و ...

پس چرا صاحب الزمان نمیاد تا کی بایدخون دلم بخوریم هدایا

اخرالزمان شده بخدا پدرومادر ب بچه و بچه ب پدرومادر رحم نمیکنه اونسالم تو شهرمون ی پدر بچه اشو کشت و ...

من هنوز بعد چندسال که خبر کشته شدن بابک خرمدین پخش شد تو‌ شوکم واقعا 

فکر کن بچه ای که خودت بدنیا آوردی بزرگش کردی رو بزنی تکه تکه کنی خیلی راحت ببری گم و‌ گور کنی بدنشو 

بخدا اینجور چیزا یادم میاد حالم از زندگی و دنیا و آدما بهم میخوره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اره خواهره قرص خواب ریخته تو آبش بعده خوابیدن مادرش با سلاح سرد😭😭😭

من مجردم ولی مگه ی مادر میتونه بچه شو بکشه واقعا این ادما باید زجر بکشن باید اینقد بزنیشون خون بالا بیارن ای کاش اعدام شن ای کاش بمیرن ک با پسرشون همچین کاری کردم ریدم دهنشون پدر نداشت؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من مجردم ولی مگه ی مادر میتونه بچه شو بکشه واقعا این ادما باید زجر بکشن باید اینقد بزنیشون خون بالا ...

پدرش شکایت کرده ولی چه فایده 

جوون بدبخت مگه برمیگرده دیگه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من هنوز بعد چندسال که خبر کشته شدن بابک خرمدین پخش شد تو‌ شوکم واقعا فکر کن بچه ای که خودت بدنیا آور ...

این ادما رو نباید یهو کشت باید ی بلایی سرشون بیاری زجه زدنشونو ببینی کم کم جون بدن

پدرش شکایت کرده ولی چه فایده جوون بدبخت مگه برمیگرده دیگه

اون ک رفت دیگ نمیاد منظورم اینه زنه بمیره

من مجردم ولی مگه ی مادر میتونه بچه شو بکشه واقعا این ادما باید زجر بکشن باید اینقد بزنیشون خون بالا ...

پدرش شکایت کرده دوتاشونم همون روز دستگیر کردن بخاط اون چهار روز تفلک رو نگهداشتن پدرش گفته باید اعدام بشن

حیوان‌حیوانه عاطفه و تعصب داره رو بچش

کاش اعدام نشن اینجور ادما زنده بمونن بلایی سرشون بیاد روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
حیوان‌حیوانه عاطفه و تعصب داره رو بچش

ریدم تو تعصبی ک باعث میشه بچتو بکشی اینا بیمارن چون پسره عشقشو میخواسته کشتش وای باورم نمیشه