2777
2789
عنوان

قضیه میلادایمانیان رو شنیدید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 60 پست
پدرش شکایت کرده دوتاشونم همون روز دستگیر کردن بخاط اون چهار روز تفلک رو نگهداشتن پدرش گفته باید اعدا ...

وای ایشالا بشن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اعدام نشن اینجور ادما زنده بمونن بلایی سرشون بیاد روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن

دیقا ولی خب این ادم بیاد بیرون میره باز شوهرشو ک ازش شکایت کرد میکشه اینقد بزننش ک بمیره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

این ادما رو نباید یهو کشت باید ی بلایی سرشون بیاری زجه زدنشونو ببینی کم کم جون بدن

دنیا خیلی کثیف تر از چیزیه که فکرشو میکردیم 

تجاوز به بچه ها قتل بچه ‌و فرزند و خواهر برادر و مادر و پدر و فجیع ترین انواع قتل ها  

خدا میبینه و کاری نمیکنه نمی‌دونم چرا واقعا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
دنیا خیلی کثیف تر از چیزیه که فکرشو میکردیم تجاوز به بچه ها قتل بچه ‌و فرزند و خواهر برادر و مادر و ...

داریم به کجا میریم واقعا خدایا

جوان ۳۱ساله شاهین دژی که دیروز قرار بود عروسیش باشه چهارروز پیش بخاطر اینکه مادرو خواهرش مخالف ازدوا ...

کشتنش؟؟؟

یا خودکشی کرد؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مادر خودش اولیای دمه فک نکنم پدر بتونه اعدامش کنه بازم نمیدونم

ولی کاش هردوشون تا آخرین لحظه باباهه کوتاه نیاد و اعدام کنه💔🥲

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»