2777
2789

منم از دیروز شروع کردم ب کم خوری و میخوام لاغرشم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم این وزن یهو نیومده ک یهو بره 

اره بافشار ب خودت کم میکنی چیزیه ک شدنیه چرا محال باشه؟ 

نگران نباش تو میتونی فقط اراده اتو ازدست نده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور . هرچی شکر داره نخور . چیز شیرین اصلا نخور حتی خرما

صبحونت بشه یه گردو با یه لیوان اب عسل

ناهارت بشه یه کف دست برنج بدون مخلفات

شامت هرچی خوردی

ببین لاغر میشی یا نه.توقع داری بخوری و چاق نشی

عزیزم این وزن یهو نیومده ک یهو بره اره بافشار ب خودت کم میکنی چیزیه ک شدنیه چرا محال باشه؟ نگران نبا ...

اره گلم میدونم ولی خیلی بدم میاد از هیکلم 

قبل بارداری خیلی خوب بودم بعدش داغون شدم میخوام زودتر برگردم به قبل

منم از لاغری افسرده شدم اخه ۴۵ کیلو شد وزن

نگو نگو

من یه موقع ۴۷ کیلو بودم هی میخواستم خودمو چاق کنم نمیشد، الان انقد پشیمونم تلاش کردم😂 کاش همون وزن نگه میداشتم خودمو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
انشالله ی تاپیک جدید زدم بیاید اونجا وزن فعلی و هدف رو اعلام کنید انشالله باهم برسیم به هدفمون

باشه عزیزم تگم کن. من هدفم جدیه باید لاغرشم. روده م تحریک پذیر و اول دارم روده مو درمان میکنم درکنارش ب فکر لاغریم. 

وزن الانم حدود۸۹ و وزن هدفم ۶۰ البته من وزن اصلیم بخاطر چاقی نیست بخشیش بخاطر طبع و استخوان بندی مه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان چقدی؟

۶۵ ۶۶

باید ۶۰ 58بشم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چشم نه نمیخورم واقعا کم میخورم

من ۵۳ کیلو بودم. ۲ ماه معده درد شدید شدم بخاطر اختلالات هورنونی بعد از شیر گرفتن دخترم. همینایی ک برات نوشتم میتونستم بخورم .و از ۵۳ شدم ۴۵