2777
2789

چطور به کاراتون میرسید

یعنی همه چیزتون رو نظمه، همه جا تمیز و مرتب؟

من واقعا خسته شدم، دختر بزرگم ۶ سالشه کوچیمه ۱/۵ ساله 

از وقتی که کوچیکه یه سالش شد و راه افتاد زندگی برام حرام شده

عین کزت از صب تا شب کار میکنم و بی نتیجه

صب استارت بیداری من ساعت ۶ ئه شبم خاموشی من ساعت ۱ ئه

اگه دختر کوچیکم ساعتای ۱۰ شب بخوابه از ساعت ۶ صب بیدار میشه و شروع میکنه

دیگه اعصاب و حوصله برام نمونده، همه جام بهم ریخته، به هیچ کارم نمیرسم، هیچ تفریحی ندارم، خیر سرم باید دفاع کنم هنوز نکردم، دلم میخواد برم کارگاه ها رو شرکت کنم اصلا نمیشه

به معنای واقعی دارم افسرده میشم ، اینم بگم که دومی بی برنامه سر و‌کلش پیدا شد😑

به نظرتون چیکار کنم که به کارام برسم و انرژی بگیرم

شماها چیکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل دارم‌

ولی صبح زود بیدار نمیشه دخترم 

سن‌بچه هام‌مثل شماس 

سعی کن هرجی‌اضافه داری بریز بیرون یا کارتون بریز جم کن‌

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

بچه ات کوچیکه زیاد رو تمیزی خونه حساس نباش .من حتی تمیزترین آدما رو دیدم وقتی بچه کوچیک دارن خونه بهم ریخته هست .برای بقیه کارات هم یا نگهدار سال بعد بوه ات یه کم بزرگتر بشه .یا بزارش مهد به کارای عقب مونده ات برس

منم خونم خییلی به هم ریخته مبشه گاهی اما به خودم سخت نمیکیرم نهایت غذا و آشپزخونه و سالن را در حالت ظاهری مزتب میکنم اما تو بعضی کابینت هام به هم ریخته اتاق ها اونجوری که باید نیستن دختر من یکسال و سه ماهشه پسرمم کلاس سوم امان از کتاب و دفتر و مداد و....خب به شوهرت بگو مواظب بچه باشه تو یکم به کارهات برسی 

نه واقعا به همه کارم نمی رسم تازه الان من وضعم بهتره .دختر کوچیکم دو سال و ۹ ماهشه . بزرگه کلاس اوله . اول مهر منو می دیدی دیوونه بودم رسما . تازه مامانمم کنارمه . دیگه این چند ماهه بزرگه توی درساش یکم راه افتاد . کوچیکه هم از پوشک گرفتم اوصاع بهتره شکر خدا . و البته دارم از مادرم دور میشم تابستون میرم شهر غریب که محل کار شوهرمه . 

نمیشهآخه شوهرم میاد میگه چرا خونه انقد بهم ریختست😑

سلام گلم مهم سلامتی خودته این مردها همیشه ی خدا طلبکارن. هفته ای دوبار یکی بیار خونه تمیز کنه واست و کارهات انجام بده.

من خودم شاغلم تا ظهر سرکار سه تا بچه هم دارم هر روز هم در حال نظافتم ولی کو همسر قدرشناس