2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

796 بازدید | 10 پست

من دوماهه عقدم فعلا کاریم ندارم تو خونه بابام  همش بهم میگه چرا تا ظهر خابی  من میرم سرکار چندبار به شوخی کفت  چیزی نگفتم دوباره تکرار کرد گفتم اره من میخابم   من فعلا خونه بابامم میتونم بخابم هروقت رفتیم خونه خودمون دیدی من تا لنگ ظهر خابم بعد حرف بزن  گفتم منظورت چیه که میگی من میرم سرکار ولی توخابی اگر منظورت اینکه منم کار کنم شرمنده من کار نمیکنم کفت برو باشگاه فرم باسنتو دوست ندارم گفتم من همینم   فرم باسنمم همینه  بچه ها همیشه روم ایراد میذاره   گفتم تو انگار بدن منو دوست نداری یا میگی خودتو  سبزه کن یا میگی سینت کوچیکه گفتم همه حسرت هیکل منو میخورن تو از چیه من ایراد میگیری؟

خودش هم چاقه هم کچله  گفتم خوبه بهت بگم خودت چاقی کچلی پوستت چروکه تاحالا به روت اوردم که  این ایراداتو داری؟   همیشه احترامتو نگه داشتم  گفتم نزنم تو ذوقت ولی تو احترام نگه نمیداری  

گفتم من همینم  اگر منو نمیخای فکراتو خوب بکن دیشب برام کادو  گرفت ازم عذرخواهی کرد 

شوهر منم از اولش همین جوری بود دائم ایراد می‌گرفت از همه جام 

ولی خب تو نامزدی باز یه شوق و ذوقی داشت کمترم بود 

ولی الان خیلی بد شده 

من باردار شدم خب بدن زن تو بارداری لک میاره 

هرچی میگم این لک بارداریه قبول نمیکنه میگه بدنت زشت شده 

چاق شدی فلان شدی بهمان شدی 

هرروز و هرروز ...

با اینکه گشنم میشه ولی دلم نمی‌خواد غذا بخورم که وزن اضافه نیارم بسکه خودش و ننش گیر میدن بهم چقد زیادددذد غذا میخوری 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رفتاش بعداً تو زندگی واقعی ده برابر بدتر میشه ها

یا کلا باید با عزت نفست خداحافظی کنی

یا انقدر لول خودت رو بالا ببری که یکم خودشو جمع و جور کنه

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
این رفتاش بعداً تو زندگی واقعی ده برابر بدتر میشه هایا کلا باید با عزت نفست خداحافظی کنییا انقدر لول ...

از همین میترسم گفتم بعد ها من ممکنه چاق بشم باردار میشم هیکلم بهم میریزه  تکلیف چیه  دیگه این حرفا رو نمیخام بشنوم  گفت یعنی حرفای دلمو بهت نزنم گفنم حرفای دلت تخریب منه لطف کن تو همون دلت  نگه دار منم عیباتو تو دلم نگه میدارم 

از همین میترسم گفتم بعد ها من ممکنه چاق بشم باردار میشم هیکلم بهم میریزه تکلیف چیه دیگه این حرفا ر ...

ببین قشنگم من خودم متاهلم 

معمولاً مردا یکم بیشعورانه رفتار میکنن 

ولی واقعاً ظاهر بینن یعنی اگر مشکلی باشه شاید به روت نیارن ولی  به چشم شون میاد!!برای همین معمولاً مشاورا میگن خط قرمز تعیین کنید برای زندگیتون  و در وهله ی دوم سعی کنید اعتماد به نفس و عزت نفس خودت رو بالا ببری حتی با ظاهر بازی/جدای از این در حال تلاش باش .. بعضی ها تا توی چشمشون نکنی که داری تلاش میکنی ساکت نمیشن یه روتین روزانه برای خودت درست کن.  مثلاً صبح حتما برو پیاده روی 

یا مثلاً فلان ساعت حتماً کتاب بخون 

اینکه تو  روتین روزانه زندگی داشته باشی به بقیه میفهمونه که تو برای خودت وقت میزاری و دیگ بقیه چیزی بهت نمیگن 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸