2777
2789

خانوما ببخشید معذرت میخواد خواهشا نترکونید من جواب سوال رو بگیرم بعد خودم میدم پاکش کنن 

من معاشقه داشتم و همین حین ار**ضا شدم بدون هیچگونه دخولی 

الان زیر دلم انگار داره تیکه تیکه میشه از درد نمیتونم کمرم رو صاف نگه دارم و کل این ناحیه داره تیررررر میکشهههههه 

تا پریودیم هم ۲ هفته مونده اولین باره اینجوری شدم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره باروریته؟؟

یا عفونت داری

نگران نباش 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اخه تو این چند سال هیچ موقع پیش نیومده بوووود کل ناحیه تناسلی حتی معذرت میخوام تا عقب داره تیر میکشه ...

منم زیاد اینجوری میشم

یه ژلوفن بخور‌خوب میشی زود

هورمونه تغییر میکنه

من اوایل ازدواج اینجور میشدم نمیتونستم تکون بخورم از درد فقط گرما خوبم میکرد مرداد بود مینشستم فقط تو حیاط زیر افتاب یه ربع طول میکشید تا بهتر بشم 

نفهمیدم چی بود عفونت بود یا چی از دکترم خجالت میکشیدم برم معاینه😐

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
تخمک گذاریم که هست اما تو این چند سال اولین باره این حالت بهم دست میده

دیگه بدن انسان که همیشه یه جور نیس

هورمونا نوسان داره 

خود من پیش میاد توی سال ۱۰ ماه درد پریود ندارم ۲ ماه دارم مثلا....

دوره باروری این دردا پیش میاد جای نگرانی نداره

منم گاهی میشم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من اوایل ازدواج اینجور میشدم نمیتونستم تکون بخورم از درد فقط گرما خوبم میکرد مرداد بود مینشستم فقط ت ...

الان اوکی شدی؟

اخه من حتی دخول هم نداشتم و اولین بار همچین حالتی میشدم

الان اوکی شدی؟اخه من حتی دخول هم نداشتم و اولین بار همچین حالتی میشدم

آره دو سه روز بود عروسی کرده بودیم بعدش تا یکی دوماه اینجوری بودم میترسیدم از را  بطه همون موقع دردم نمیومد صبح که از سرویس بهداشتی میومدم بیرون دیگه نمیتونستم راه برم ولی خوب شدم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز