2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولیییی

250 بازدید | 49 پست

من ۶ ساله رل دارم تو تاپیک های قبلیم هم گفته بودم..

و تا حالا همدیگع رو ندیدیم بخاطر اینک سنمون کم بوده و شرایطشو نداشتیم چون اون ی استان دیگ زندگی میکنه(اون شماله من جنوب اون شرقه من غرب)انقد از هم فاصله داریم🙂😂

پسرخوبیه اخلاقش خیلی خوبه و خیلی خوب هم باهم کنار میایم ولی من از شرایطش خوشم نمیاد پدرش کمکش نمیکنه تا زندگیشو جمع کنه و از لحاظ فرهنگی خانواده و فامیل های خوبی ندارع و کلا از لحاظ خانوادگی و فرهنگی ب ما نمیخورن . حرف ازدواج هم هست ولی من گفتم سنمون کمه اونم ک شرایطشو نداره فعلا..

بخاطر خانوادش همیشه نسبت بهش سرد میشم انگار دوسش دارم ولی عاشقش نیستم و دوست ندارم باهاش ازدواج کنم هرچند وقت یکبار به اینا فکر میکنم ولی دوسش دارم و میدونم کسیو نداره و اگ ولش کنم خیلی اذیت میشه دلم نمیخواد ناراحتش کنم 

ولی میترسم بعدا پشیمون بشم یا خیلی دیر بشه برای جدا شدن از طرفی خودمم یکم بهش وابسته شدم و مهمترین ادم زندگیمه یا شایدم بخاطر اینه ک چندسال باهم بودیم و یجورایی به بودنش عادت کردم نمیدونم 

بنظرتون چیکار کنم با این وضعیت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منی که خیلی از زندگیارو دیدم یچیز بشنو

فرهنگ و خانواده خیلی مهم تر از اون چیزیه که فکر کنی مخصوصا اگه از لوکیشنای مختلف باشین ،بعدشم تو عادت کردی بهش همین.یکم تایم میبره ولی فراموشش میکنی
اصلا خودتو با دوسش دارم عاشقشم گول نزن که بدجوری پشیمون میشی.

بع نظرم در آخر جدا میشی ازش والان سر دلسوزی موندی باهاشاگر دوسش داریجداشووبزار زودتر و قبل بیشتر واب ...

چند بار کات کردیم البته ن این دلیل. ولی باز برگشتم 

اخرین بار هم بهم‌گف اگ دیگ رفتی هیچوقت برنگرد

میترسم برم و پشیمون شم از طرفیم بنظرم بدرد هم نمیخوریم ولی میدونم خیلی دوسم داره 

واقعا دو دلم. حدود دوساله دارم به اینا فک میکنم ولی چیزی هم نگفتم بهش یکمم عذاب وجدان دارم بخاطر این

چون اون دوسم داره و واقعا اخلاقش خیلی خوبه بعد من بخاطر خانوادش و تفاوت فرهنگی تو فکر اینم ک ولش کنم😐💔

از منی که خیلی از زندگیارو دیدم یچیز بشنوفرهنگ و خانواده خیلی مهم تر از اون چیزیه که فکر کنی مخصوصا ...

خودش هم از خانوادش خوشش نمیاد و همیشه میگه هیچوقت نمیخوام باهاشون ارتباط داشته باشم بعدا. ولی این اصلا ممکن نیست به هرحال خانوادش هستن

منم چون میبینم خانواده خیلی رو زندگی فرد تاثیر میزاره بیشتر زده میشم و حتی گاهی فک میکنم اگ یکی با شرایط بهتر پیدا بشه ک بهش علاقه داشته باشم شاید ولش کنم ولی میدونم اون داغون میشه

چند بار کات کردیم البته ن این دلیل. ولی باز برگشتم اخرین بار هم بهم‌گف اگ دیگ رفتی هیچوقت برنگردمیتر ...

من تو وضعیتت بودم و تموم کردم 

پس تموم کن 

مطمئن باش پشیمون نمیشی 

ولی خب درکل 

دیگه هرچیزی تاوانی داره 

خودش هم از خانوادش خوشش نمیاد و همیشه میگه هیچوقت نمیخوام باهاشون ارتباط داشته باشم بعدا. ولی این اص ...

این کارت نامردیه تمومه انگار نگهش داشتی تو آب نمک 

نکن دختر پسفزدا کسی که دوسش داری اینکارو باهات میکنه

این کارت نامردیه تمومه انگار نگهش داشتی تو آب نمک نکن دختر پسفزدا کسی که دوسش داری اینکارو باهات میک ...

تموم کن ارتباطو اون پسرع بیچاره هم رو‌نیمکت ذخیرت نگه ندار گناه داره 

اوپس خب بزی دانشگاه نه کخ بگم چشم و گوشت باز میشه ها اما خب افراد بیشتریو میبینی و تازه سلیقت چند دو ...

همین الانشم سلیقم نیست و معیارهایی ک مد نظر من هست رو نداره ولی نمیدونم واقعا..😕

خودش هم از خانوادش خوشش نمیاد و همیشه میگه هیچوقت نمیخوام باهاشون ارتباط داشته باشم بعدا. ولی این اص ...

مردا تا به دستت بیارن زیاد چرتوپرت میگن جدی نگیر
بعدشم هرچی باشه اونا خانوادشن هر چقدرم بد باشن نباید بگه از خانوادم خوشم نمیاد
:سی که این حرفو راجب خانوادش میزنه مطمین باش فردا واسه توعم میزنه
عذاب وجدان هم نداشته باش تو هیچ حقی به گردنش نداری اونم همینطور
فقط تمومش کن به خاطر خودت میگم.

همین الانشم سلیقم نیست و معیارهایی ک مد نظر من هست رو نداره ولی نمیدونم واقعا..😕

تموم کن حتمااا 

چون دیر یا زود تموم میکنی 

و دیگه هم بهش پیام نده 

کارت خیلی بدتر از داغون شدنشه 

شتید داری فرصتای دیگه اونم نابوذ میکنی 

این کارت نامردیه تمومه انگار نگهش داشتی تو آب نمک نکن دختر پسفزدا کسی که دوسش داری اینکارو باهات میک ...

باور کن فقط نمیخوام ناراحت بشه و زندگیش خراب بشه.

چون یکم زندگیش پیچیدس میشه گف من درطول اون ۶ سال مجبورش کردم ی خورده پیشرفت کنه 

حتی گاهی بهم میگه اگ تو نبودی الان وضع زندگیم داغون بود